Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Harlem Shake, editia de centru

 

Peste 800 de tineri au anunțat deja că vor participa la cel mai mare Harlem Shake organizat până acum în Sibiu. „Care sunt regulile jocului? Deși aparent nu există foarte multe, scenariul este următorul: zeci de oameni se comportă normal, cu excepția unui individ care începe să danseze pe ritmul melodiei cu același nume. În momentul în care piesa crește în intensitate are loc un declic și toate personajele încep să se miște haotic, fiecare personaj repetând o mișcare aparte. Deși unii îl văd ca pe o ultimă noutate, noul stil de dans a apărut încă din anii 1980, în cartierul cu același nume, Harlem, din New York. Practic, stilul îmbină cu frenezie mișcări de hip-hop pe ritmuri de muzică electronică. Regula jocului spune că la început doar o singură persoană dansează pentru ca apoi să intre și ceilalți în ritm”, cam asta e o scurtă descriere a ce se va întâmpla mâine.

Ca mai toate evenimentele din Sibiu, Harlem Shake-ul cibinian are loc în Piața Mare, de la ora 15. Peste 800 de persoane și-au anunțat deja prezența pe Facebook. „Prin acest tip de proiecte dorim să consolidăm legăturile dintre adolescenți și să le oferim un cadru de socializare și relaționare”, spun organizatorii evenimentului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 292

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus