Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

S-a deschis Ambulatoriul de Specialitate nr. 1 al Spitalului Judetean Sibiu

Vineri, 1 martie, a avut loc deschiderea oficială a Ambulatoriului de Specialitate nr.1 Sibiu - vechea Policlinică, după ce a fost închisă aproximativ doi ani pentru lucrări de reabilitare şi de modernizare, realizate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

„Aşa după cum am promis la recepţia de la terminarea lucrărilor, iată că astăzi, 1 martie, suntem în măsură să deschidem oficial Ambulatoriul celei mai mari instituţii spitaliceşti a judeţului Sibiu. De astăzi au fost deschise majoritatea specialităţilor medicale, şi suntem mulţumiţi că sibienii din întreg judeţul vor beneficia de condiţii optime în care se desfăşoară actul medical”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintelel Consiliului Judeţean.

Specialităţile Ortopedie, Oftalmologie, Urologie, Chirurgie, ORL şi Radiologie vor fi mutate pe parcursul lunii martie, întrucât pentru acestea sunt necesare anumite amenajări speciale, în funcţie de specificul activităţii medicale.

„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Am reuşit să finalizăm în timp util dotarea cu mobilier, precum şi conectarea la reţeaua informatică şi de telefonie. Am respectat astfel termenul stabilit pentru deschidere, după cum am promis în 15 ianuarie, cu ocazia finalizării lucrărilor. Practic, începând de azi, sibienii beneficiază de cele mai bune condiţii, într-o locaţie complet reabilitată şi utilată, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, căruia îi mulţumim. Deschiderea oficială a Ambulatoriului este un mare pas înainte în demersul nostru de a asigura calitate şi eficienţă actului medical, în folosul direct al întregii comunităţi”, a declarat managerul spitalului, Liviu Cotârlă.

Secţiile medicale sunt dispuse astfel: la parter - Birou Internări, Fişier, Chirurgie Plastică, Neurochirurgie, la etajul I - Citologie, Neurologie, Fizioterapie, Comisia de expertiză a capacităţii de muncă, Diabet – Nutriţie, la etajul II - Medicina Muncii, Dermatologie, Psihiatrie, Pneumologie, iar la mansardă Oncologie, Nefrologie, HIV, Medicină internă, Gastroenterologie, Hematologie, Alergologie şi Endocrinologie.

În cadrul Ambulatoriului de Specialitate al SCJU Sibiu, în anul 2012 au fost efectuate peste 130.000 de consultaţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

12 comentarii

Georg

Acum 11 ani

Copy-Paste:[...]a fost închisă aproximativ doi ani pentru lucrări de reabilitare şi de modernizare, realizate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.[...]. ..[...]„Aşa după cum am promis[...]...[...]a declarat Ioan Cindrea, preşedintelel Consiliului Judeţean.[...]_____ACUM DOI ANI cand s-a pornit chestiunea, sef la CJ Sibiu si INITIATOR era MARTIN BOTTESCH...Iar acum seful actual CJ IOAN CINDREA, TAIE PANGLICA si RAPORTEAZA MÂNDRU...el, care-l injura pe toate gardurile pe Martin Bottesch ca n-ar fi facut nimic in investitii si de ce a adunat bani economisiti la CJ (pe care el ii cheltuieste acum intr-o veselie.
Raspunde

ptr.1

Acum 11 ani

corect!
Raspunde

corect nr 1

Acum 11 ani

de acord! bunul simt spune ca Cindrea ar fi tb sa multumeasca lui Bottesch. La inaugurarea maternitatii la fel va spune ca el a facut tot. un politruc
Raspunde

corect nr 1

Acum 11 ani

Tovarasu cindrea nu o sa fie in stare de nimic, in afara de piata volanta pe banii publici si defilari de 1 decembrie. Stati sa vedeti de 1 Mai si 23 August. In rest, gargara tipica unui comunist notoriu si libidinos.
Raspunde

corect

Acum 11 ani

corect 1
Raspunde

alexx

Acum 11 ani

sunt curios ce panglici va taia cindrea dar proiectele lui pana acum doar proiectele lui botesch sper sa nu fiu dejamagit ca l-am votat pe cindrea.
Raspunde

sibian get beget

Acum 11 ani

Dar Dl Martin Bottesch pe unde era?
Raspunde

strudel

Acum 11 ani

Echipa de zgomot a sasilor lucreaza din greu la terfelirea imaginii lui Cindrea. Ba sasofililor sau chiar sasilor care comentati, Bottesch al vostru, caruia nici macar nu–i scrieti numele corect, este un infractor cu dosar penal pentru catastrofa aia de aeroport \"international\" care a luat–o la vale cu pista cu tot!Ce merite deosebite a avut pamapalaul ala de mos Martin, marioneta altui sas corupt, Johannis, care si–a tradat pana si pe etncii lui trecand la PNL ca sa scape de dosarele penale pe care le are si el?
Raspunde

@1

Acum 11 ani

bine spus. dar cine l-a votat pe incompetentul asta !!!!! tu nu, eu nu , el nu..... dar pana la urma a iesit la alegeri.
Raspunde

pt.strudel

Acum 11 ani

imaginea lui cindrea ?????ai ceva realizari concrete de mentionat ? ma refer la proiecte noi, idei noi si te rog nu te gandi la piata taraneasca, ca te bagi in aceeasi oala cu el!
Raspunde

pt toti

Acum 11 ani

amintiti-le la medici de juramintul care l-au depus . dar si la politicieni.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

pe cindrea lau votat tigani si oameni de la tara de pe sate si eu cred ca lea platit ca cele mai multe voturi a avut cindrea de la tara.. . ca din sibiu nu la votat nimeni, rudele lui eventual..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus