Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Ce se mai fura din Cristian: oi si boilere electrice

Patru tineri, între care și un minor, sunt cercetați pentru săvârşirea mai multor infracţiuni pe raza localităţii Cristian. Aceștia sunt suspecți, printre altele, într-un caz de furt de ovine.

Bărbații au fost identificați și reținuți luni, patru martie, de către polițiștii Postului de Poliţie Cristian. Toți cei patru, respectiv M. Ioan, în vârstă de 22 de ani, M. Mădălin, în vârstă de 20 de ani, L. Claudiu, în vârstă de 24 de ani, şi minorul de 16 ani G.D., au domiciliul în localitatea Cristian. „În baza probelor administrate de către poliţişti s-a stabilit faptul că cei patru suspecţi au pătruns, în data de 26 februarie 2013, în curtea unui imobil din localitatea Cristian, de unde au sustras o ovină”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Reținuți și prezentați instanței

De asemenea, trei dintre suspecţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea unui furt din imobil săvârşit în noaptea de 18/19 ianuarie 2013. Mai exact, prin producerea celui de-al doilea furt - un sistem de încălzire și un boiler electric - hoții au produs proprietarului imobilului un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei.

Potrivit IPJ Sibiu, împotriva suspecţilor M. Ioan, M. Mădălin şi L. Claudiu s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu,  urmând ca aceștia să fie prezentaţi, în cursul zilei de marți, cinci martie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cristian în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor patru suspecţi.

Comentarii

1 comentarii

vâlcean

Acum 8 ani

un mic eşantion de viaţă tipic ardelenească.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus