Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Se inchid tarabele de la Zoo. Jucariile se muta in casute

Comercianții care vor să vândă jucării și alte produse pentru copii la intrarea în Grădina Zoologică nu vor mai avea voie să facă acest lucru ”la tarabă”. 15 căsuțe vor fi amenajate în acest an în zona ocupată în prezent de amintitele tarabe. ”Fundaţiile celor 15 căsuţe au fost turnate de DPC încă din toamna anului trecut. În prezent serviciul de resort lucrează la documentaţia de licitaţie pentru achiziţia căsuţelor de lemn. Acestea vor fi confecţionate din lemn, vor avea o suprafaţă de 12 metri pătraţi, din care 4 metri vor reprezenta un spaţiu administrativ al comerciantului. Prin amplasarea acestor căsuţe se va elibera aleea principală de intrare în Grădina Zoologică Sibiu”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu.
Conducerea Serviciului de Administrare a Domeniului Public susține că prin această măsură vor fi asigurate condiții mai bune comercianților, dar și sibienilor care vin în această zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

#

Acum 11 ani

Cat costa construirea unei casute si cat o sa coste inchirierea ei? De ce n-au fost pusi chiar acesti comercianti sa suporte costurile? De ce acea alee nu e administrata chiar de Gradina Zoologica si incasarile sa fie folosite de aceasta? O sa fie 15 casute. Daca o sa vina 20 de comercianti, cum o sa se faca departajarea? Pe cat timp se inchiriaza o casuta?
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

sper sa arate mai bine de acum inainte.si sper sa nu mai vad brunetei pe acolo...
Raspunde

sibian get beget

Acum 11 ani

Foarte bine. Totul pentru un comert civilizat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus