Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cazan anunta ”marea liberalizare”

 

Liberalii susțin că mai mulți primari din județ ar dori să se înscrie în PNL. ”Sunt discuții cu mai mulți primari”, a anunțat vineri președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, făcând doar precizarea că ei nu fac parte din PC și PSD, partenerii de alianță ai liberalilor. Singurele formațiuni politice care au primari în județul Sibiu sunt doar PDL și PPDD, dar există și un independent: Daniel Maricuța, primarul Șelimbărului.

Răspunsul liderului PDL Sibiu, Ion Ariton a fost ”să nu facă precum PSD în 2000-2004”. ”Așa au făcut și PSD în perioada 2000 – 2004 și tot nu le-a folosit la nimic. Poate ar fi mai bine să aibă grijă de comunitățile locale unde au ei primari, pentru că fonduri mai multe tot nu au de unde să aducă”, a declarat Ion Ariton.

Județul Sibiu ocupa în anul 2003 printre primele locuri la nivel național în ce privește migrația primarilor. Peste 50% din primarii de atunci și-au schimbat partidul pe listele căruia au fost aleși. Cei mai mulți primari erau din PD, aceștia preferând în acea perioadă partidul care se afla la guvernare, PSD.  Procentul de primari PSD a crescut la nivel național în acei ani de la 35,5% în 2000, la 53,6% în 2001 şi 64,4% în 2003.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

libertin

Acum 11 ani

tot cioban cu ghiul si fara oi ai ramas :))
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

baaai tilica...cine mai poarta ghiuluri ?manelarule la ferentari cu tine....
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Le-ai pus impozit la taranii care te-au votat. Le-ai tras-o propriilor votanti.
Raspunde

goiciu

Acum 11 ani

Trebuie sa ne invatam ca toata lumea trebuie sa plateasca impozite, daca realizeaza un venit. O parte din tarani primesc la ora actuala subventii si este un lucru bun pentru ca mai avem sansa de a manca ceva cat de cat ecologic, desi probabil ca si acestia folosesc unele substante chimice pentru a obtine furajele necesare. Una din problemele majora cu care se va cofrunta omenirea in viitor va fi cea a apei. Chiar si la Sibiu unde ni se dau asigurari ca apa de baut indeplineste normele sanitare, exista multe persoane care nu pot sa mai bea apa care vine prin conducte.
Raspunde

ion

Acum 11 ani

ce moaca de om prost are asta ,cu ghiuluri si cica e liberal. Nu-l mai faceti cioban s-au taran ca jigniti breasla, e un om de proasta calitata ca de fapt ff multi care se aciuiesc acum in pnl.Vor sa acapareze oameni in pnl , si sa distruga pdl-niciodata ,In pdl sant numai oameni de calitate , nu fripturisti care se muta cum bate vantul.Voi nu vedeti ce face crinut -kkarici ,el NU VA FI NICIODATA PRESEDINTELE ROMANIEI ; EL VISEAZA CA VA FI LA COTROCENI ___NICIODATA LUMEA SA DESTEPTAT
Raspunde

Magda

Acum 11 ani

Ma, PORCULE nu ti-e rusine sa porti costumul romanesc, caruia nu-i faci cinste? Ti-ar trebui uniforma ruseasca sau nordcoreeana: Cetatenii comunei Altina, il cunoasteti, de ce il acceptati, va face de rusine comuna cu traditie romaneasca. RUSINE CAZANCIOCULE!
Raspunde

Goji

Acum 11 ani

Asteptam sa se planga natiei ca au crescut impozitele si saracul are 17 case. Va dati seama ce greutati mari are ? Mi-e asa mila de el......
Raspunde

Julius

Acum 11 ani

Are 17 case si fiica-sa sta la bloc intr-un apartament de 2 camere.. Super tare!
Raspunde

@Julius

Acum 11 ani

Sta la casa. Treaba lui ca are 17 case cat timp le-a obtinut in mod legal (a avut diverse firme care le-a vandut dupa ce le-a crescut binisor, a se aminti doar DirectNet) si isi plateste impozite. Sa aiba 100, nu aia e problema...
Raspunde

completare

Acum 11 ani

El sta la casa. Treaba lui in ce relatii e cu fiica, nu cred ca suntem la o emisiune mondena.
Raspunde

cetatean

Acum 11 ani

am mostenire 500 mp teren intravilan , pe linga proprietate mea si mea venit impozit dublu pe el ,anul aceasta ..dar cei care au 15-20 proprietati cit ar trebui la cea de a 19 proprietate sa plateasca impozit . inspectori , finantisti ,perceptori ,propietari ,cetateni , va rog sa-mi ,face-ti socoteala si sa-mi raspunde-ti ...aici..
Raspunde

@cetatean

Acum 11 ani

Impozitele pe proprietate ar trebui crescute si scazute cele pe forta de munca, pt ca sunt inrobitoare acelea.
Raspunde

achtung

Acum 11 ani

cazan o să ne arate noile dansuri populărești, căcărena și căcăreaua.
Raspunde

Magda

Acum 11 ani

Cazan porc securist !
Raspunde

rugaminte mare

Acum 11 ani

Catre redactia Turnul Sfatului. Va rog gasiti alta poza pentru articolele cu domnul Cazan ca pe asta de cate ori o vad vomit. Multumesc.
Raspunde

Rugaminte mai mare

Acum 11 ani

Catre aceeasi redactie: va rog lasati aceasta poza, e graitoare asupra caracterului infect al acestui jeg. Poate asa realizeaza si votantii cum s-au lasat prostiti de o imagine falsa (asumarea sfantului port popular), cand in spatele ei se ascunde doar o imensa dorinta de capatuire fara munca, pe spatele nostru (vezi ascensiunea lui financiara ce a urmat numirii in functii importante la bucuresi). Un falseur, un parvenit, o capusa veninoasa
Raspunde

@16

Acum 11 ani

Ascensiunea financiara a fost pana sa intre in politica, nu stiti ce vorbiti. A ridicat diverse afeceri si apoi le-a vandut pt bani buni. Apoi a intrat in politica. Poate are alte bube dar s-a imbogatit inainte sa intre in politica. Iar legat de gtreaba cu portul popular din Marginime, cred ca e mai in masura sa il poarte el decat Turcan, Ariton sau alti venetici. Iar invective de genul \"porc\", etc nu cred ca aduc vreo lumina in privinta caracterului lui Cazan, ci eventual asupra caracterului celui care posteaza...
Raspunde

student

Acum 11 ani

geniala poza.......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus