Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

Lupta pentru ramanerea in prima divizie incepe la Sibiu

Sâmbătă și duminică au loc primele două jocuri din cadrul play-out-ului Diviziei A1 de volei feminin. Față în față sunt CSM Sibiu și Universitatea Cluj. Pentru nici una din cele două formații play-out-ul nu este o noutate. Mai mult, cele două s-au întâlnit, în aceeași fază, în sezoanele 2010/2011 și 2011/2012. Scorul întâlnirilor din play-out este 1-1.

Acum doi ani de zile s-au impus clujencele, cu 3-0 la general, iar anul trecut a fost rândul sibiencelor să triumfe, cu 3-1.

 

Cum se joacă?

Play-out-ul pune față în față cele mai slabe echipe ale campionatului – criteriu stabilit de clasament. Play-out-ul se joacă în sistem „cel mai bun din cinci meciuri”. Anul acesta, în meciurile fazei eliminatorii se întâlnesc doar Universitatea Cluj și CSM Sibiu, dat fiind că, prin retragerea CSM CSU Argeș Volei Pitești, echipa SCM U Craiova, clasată pe locul 9, nu are cu cine să joace.

Primele două partide au loc pe terenul sibiencelor, în Sala Transilvania, pentru că CSM Sibiu a terminat sezonul regulat în fața celor de la „U” Cluj. Următoarele două meciuri se vor juca la Cluj. În caz de egalitate după primele patru meciuri, va exista și o a cincea întâlnire, care va avea loc tot la Sibiu.

 

Când se joacă?

Primul meci are loc sâmbătă, 9 martie, la sala sporturilor Transilvania din Sibiu, cu începere de la ora 16.00. Meciul doi se joacă duminică, 10 martie.

Program complet play-out CSM Sibiu – „U” Cluj:

1.      Sibiu – Cluj: 9 martie, „Transilvania”, ora 16.00.

2.      Sibiu – Cluj: 10 martie, „Transilvania”, ora 16.00.

3.      Cluj –Sibiu: 16 martie, „Horia Demian” , ora 16.00

4.      Cluj –Sibiu: 17 martie, „Horia Demian”, ora 16.00

5.      Sibiu – Cluj: 23 martie, „Transilvania”, ora 16.00

 

Intrarea la partidele de volei din Sibiu este, ca și până acum, liberă.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus