Duminică,
20.06.2021
Ploi Scurte
Acum
17°C

Turcan, despre Stanisoara: Curat exemplu de consecventa si moralitate politica

 

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat referitor la plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL la PNL, că acesta "alaltăieri susţinea Guvernul Boc, ieri moţiunea Elenei Udrea şi azi urmăreşte dreapta cu Ponta şi Iliescu". Ea a apreciat că acest lucru reprezintă un "curat exemplu de consecvenţă şi moralitate politică". "Nu mai înţeleg nimic, alaltăieri susţinea Guvernul Boc, ieri moţiunea Elenei Udrea, azi urmăreşte dreapta cu Ponta şi Iliescu! Curat exemplu de consecvenţă şi moralitate politică", a apreciat Raluca Turcan, citată de Mediafax.
Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL. Într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, Mihai Stănişoară a declarat că a luat hotărârea de a intra în PNL "după o chibzuinţă intensă" şi că "singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL".
Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL. El a fost şi senator PDL.

Comentarii

5 comentarii

mosu

Acum 8 ani

cand corabia ia apa [scufunda ] sobolani o parasesc ,adica se salveaza nu mai pot sa suporte un partid de 4% cu tot felul de imicstiuni dictatoriale si de comanda ala lui base. Asta nu va fi ultimul vor mai urma
Raspunde

->mosu

Acum 8 ani

traseismul politic nu a fost inventat de pdl si nici macar de romani. l-au inventat si folosit leprele, problema fiind a sistemului politic care permite fenomenul asta. ce trebuie sa facem noi ? ne mutam in alta tara ?
Raspunde

maia

Acum 8 ani

aveti dreptate d-na turcan , lasati-i sa plece ca la anul viitor cand antonescu se duce la vale , vine inapoi , mergeti inainte , in pdl sant cei mai de valoare oameni din politica , stati uniti aveti multi sustinatori , oameni care va apreciaza , pdl a facut cele mai multe reforme , din pacate nu ati fost lasati de ciuma ROSIE ,
Raspunde

tot inainte

Acum 8 ani

Ciumata esti tu maia!Mergeti inainte pdl-istilor , cu udrea presedinte,hahahhaha
Raspunde

brrrrrrrrrrrrrr

Acum 8 ani

si tu cu stolojean a ti dezbinat pnl-ul la comanda chiorului si ati trecut pe partea marinarului...acum va vine randul.....istoria nu iarta....tot asa o vor lua in bot si miticii din mahalaua ,,targul lui bucur,, cu ardealul....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus