Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

S-a nascut primul copil la Maternitatea Clinicii Polisano

Luni dimineaţa, la Materniatea Polisano s-a născut primul copil, Sebastian, un băieţel sănătos de 3,900 kg. Materniatea şi-a deschis porţile în 8 martie, iar în cursul zilei de luni, aici au venit pe lume doi băieţi, Sebastian pe cale naturală, iar în jurul orei 13:00, s-a născut Ion, prin cezariană.

„Totul a decurs foarte bine, pacienta a dorit să nască natural, iar noi i-am oferit ce şi-a dorit şi totul a decurs fără probleme”, a declarat dr. Adriana Radu.

Al doilea copil a fost asistat la naştere de doctorul Radu Chicea, coordonatorul şi colaboratorul Maternităţii Polisano, care a spus că „naşterea a fost o cezariană obişnuită, care a durat 45 de minute şi atât mama, cât şi copilul sunt bine”.

Secția de obstetrică, respectiv blocul de nașteri al clinicii cuprinde 3 săli de travaliu, căzi pentru nașterea subacvatică și 2 săli pentru operații cezariene „dotate cu cele mai moderne echipamente pentru desfășurarea în cele mai sigure condiții a nașterilor”.

„Secția de neonatologie a clinicii cuprinde 36 de pături. La nivelul secției funcționează compartimentul ATI neonatal dotat cu echipamente moderne, de ultimă generație pentru terapia intensivă neonatală. În cabinetele de obstetrică-ginecologie medicii noștri au la dispoziție cele mai performanțe ecografe Voluson E8, iar pentru examinarea 3D, 4D apărat Acuson S3000. Cabinetul de tocografie este dotat cu tocografe GE Cronometrix 170 pentru urmărirea evoluției sarcinii după săptămâna 28. Cabinetul și laboratorul de genetică depistează predispoziția către anumite boli cu transmitere genetică. La nivelul Centrului Materno-fetal funtioneaza și un cabinet de dispensarizare neonatala de tip follow-up”, spun reprezentanţii clinicii.

O naştere la Maternitatea Polisano costă aproximativ 4.000 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

10 comentarii

andrei

Acum 11 ani

sa va traiasca!!!!
Raspunde

radu

Acum 11 ani

sa traiasca sebi jr....si la mai multi
Raspunde

doina

Acum 11 ani

sa traiasca sa fie sanatos alaturi de mamica si taticul lui. Bravo felicitari pentru Renate si Sebastian
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

La multi ani,mormolocilor!Desi acum nu stiti,cind veti creste mari veti face un chef \'\'dublu\'\' cu pustoaicele voastre!Sa cresteti mari si sa cititi din carti!Felicitari parintilor si sa aveti grija de ei!
Raspunde

Mitica

Acum 11 ani

Să vă trăiască şi să vă aducă numai bucurii!
Raspunde

Utilizator

Acum 11 ani

Care sunt costurile pentru o nastere naturala, pentru cezariana si pentru nastere subacvatica la Polisano?
Raspunde

@ Polisano!

Acum 11 ani

Cat e \"spaga\" la voi ??
Raspunde

Mamica

Acum 11 ani

Am vazut alta stire cu preturile practicate, ***www.oradesibiu.ro/2013/03/13/cat-costa-sa-nasti-la-maternitatea-polisano-citeste-aici-ce-conditii-sunt-la-singura-maternitate-privata-din-sibiu/spuneti-mi va rog: 1.Care este diferenta, inafara de pret, intre pachetul Star, Superior si Vip? Eu nu am nevoie de LCD sau de internet ca pot sta fara ele 3 zile, eu am nevoie ca copilului meu sa NU i se administreze lapte praf sau glucoza, sa fiu ajutata sa alaptez fara sa mi se zica cum ca nu as avea lapte, sa-mi fie lasat copilul pe burta mea, piele pe piele, si sa nu plece de langa mine mai mult de 10 minute sa zicem, sa nu fiu grabita in travaliu, sa am o nastere nemedicalizata, sa nu fiu apasata pe burta, sa se lase cordonul ombilical netaiat cat timp pulseaza, sa mi se ceara consimtamantul pentru epiziotomie., s.a. 2. Acceptati plan de nastere? 3. Consultant in lactatie aveti? Multumesc!
Raspunde

Pusa

Acum 11 ani

Maternitatea Polisano trebuia deschisa mai de mult. Atitea femei nenorocite din cauza lipsei de ex;erienta din cadrul Maternitatii de Stat. Sint una dintre acele femei nenorocite, de catre un Doctor, criminal.DATI UN BAN DAR MERITA .La Maternitatea de stat dai si spaga si pleci si cu sechele
Raspunde

unkonwn

Acum 11 ani

Felicitari doamnei Radu Adriana. Un om deosebit la care iti este drag sa mergi. Recomandam cu cea mai mare caldura sa apelati la serviciile ei. BRAVO, Adriana
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus