Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Turcan: Am pierdut din cauza lipsei de compasiune fata de oameni

Deputatul PDL Raluca Turcan a făcut o pledoarie pentru programul lui Vasile Blaga cu care acesta dorește să câștige un nou mandat de președinte al partidului. Din mesajul postat pe blog, Turcan a scris și despre cauzele pentru care PDL și-a pierdut electoratul. ”De fiecare dată când merg în teritoriu, să ştiţi că din partea susţinătorilor lui Vasile Blaga mesajele sunt de unitate, de construcţie, de argumente pentru viitor; nu sunt de dezbinare, de împărţire a partidului în buni şi răi, de artificii de imagine, pentru că nu de asta avem nevoie. Noi nu am pierdut din cauza măsurilor de austeritate, ci am pierdut foarte mult din cauza dublului limbaj şi din cauza lipsei de compasiune faţă de oameni. Nu trebuie să repetăm aceeaşi greşeală. PDL nu are nevoie să câştige un proiect politic în care se manipulează şi se dezinformează. Eu vreau să câştige un proiect politic care să unească membrii PDL pentru un scop comun şi acel proiect politic eu îl văd realizat doar de Vasile Blaga. În rest, fiecare om are dreptul la propria opţiune”, scrie Raluca Turcan, pe blog. 

Alegerile pentru conducerea PDL se vor desfășura în 23 martie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 223

Comentarii

7 comentarii

Luca George

Acum 11 ani

Orice ati face imi doresc sa ne scapati cat mai repede de ciuma asta numita USL care ne afecteaza de 10 ori mai mult decat n-au afectat taierile salariale.Macar atunci stiam sa ca vom primi salariile,acum nici bani pentru ele nu mai sunt.Sper sa reveniti la guvernare cu o echipa mult mai bine inchegata care sa ne readuca pe linia de plutire.Bafta multa!
Raspunde

Aleodor Barsan

Acum 11 ani

Ca sa va spun drept mi se falfaie o ditamai P U. L A
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

compasiune dela cine de la voi care ati adus jale in randul a 90% dintre romani
Raspunde

17

Acum 11 ani

Ati pierdut ca ati furat tot ce se putea fura. Sper sa nu mai auzim de voi,jigodiilor
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@4:N-o sa mai auzi,trec toti la PNL.Vorba cintecului: \'\'Capitane,nu fi trist Legiunea va renaste Prin Partidul Comunist!\'\'
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Cu toate astea masurile pe care le-a luat PD-L-ul au fost bune avand in vedere ca au cam salvat tara pentru o perioada.Daca ne uitam mai bine USL-ul ne cam baga in faliment,si destul de repede,avand in vedere ca au inceput sa faca asta din prima zi de guvernare!!!
Raspunde

olcit

Acum 11 ani

ati pierdut pentru ca ati avut si ia-ti pus in functi inalte capodopere precum ariton un tip fudul si mediocru di p .vprofesional
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus