Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Weekend dedicat copiilor, in Mall

Shopping City Sibiu pregătește weekend-ul acesta, între orele 12:00 – 14:00, o mulțime de evenimente pentru copii, astfel încât cei mici sunt așteptați să își exploreze creativitatea în cadrul atelierelor de creație. Vor putea realiza obiecte unice cu răbdare și îndemanare: rame foto și măști haioase, vor socializa și vor putea pleca acasă cu creațiile realizate de ei dar si cu amintiri placute.

Tot în acest weekend, părinții au șansa să câștige premii pentru cei mici la “Roata Copiilor”. Persoanele care cumpără de minim 50 de lei din magazinele Dino Land, Coccodrillo, Alexandria Librarii, Toyplex, Just Kidding și se prezintă cu bonul de cumpărături la Roata Copiilor câștigă garantat unul din premiile: turta dulce, ore de joaca la locul de joacă Maciu Piciu, figurine “ferma animalelor”,  vouchere de cumpărături de 30 și 50 lei.

”Weekend-urile cu filme pentru cei mici continuă cu aventura lui Nemo. Vom patrunde în atmosfera fimului “În căutarea lui Nemo” – o aventură hilară care ne va purta în incredibila lume subacvatică din zona Marii Bariere de Corali a Australiei. Programul de vizionare: incepand cu ora 11:00 si 13:00. Filmele sunt dublate în limba română, intrarea este liberă”, mai anunță organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus