Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

FDGR, impartit intre Sibiu si Brasov

Disputa Sibiu - Brașov, privind capitala regională se duce și în interiorul FDGR. Noul preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Transilvania (FDGT), Martin Bottesch, susţine Sibiul, în timp ce colegii săi de la Braşov, vor capitala regională la ei în oraş. ”Noi, sibienii, susţinem Sibiul capitală regională. Deocamdată nu am adoptat nicio rezoluţie în Forum în acest sens, dacă va fi necesar, o vom face. Ca preşedinte al FDGT trebuie să am o atitudine neutră, însă, personal, susţin Sibiul”, a spus Bottesch, citat de Agerpres.

Brașovenii din Forum susțin Brașovul, dar l-ar dori pe Klaus Johannis guvernator. ”FDGR va sprijini această iniţiativă care se bazează pe argumente solide de natură politică, economică, socială, demografică, culturală, istorică şi geografică”, a spus Christian Macedonschi, un consilier local al Forumului, care a adăugat că, în nume personal, susţine pentru funcţia de guvernator candidatura primarului oraşului Sibiu, Klaus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

lol

Acum 11 ani

Macedonschi asta de la FDGR Brasov are un nume curat german... curat murdar, coane!
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

si tu mitica ai nume de escu si tot in ardeal stai?esti ardelean?nu.dar traiesti in ardeal oligofrenule....asa ca ciocu mic k aiurezi rau....te mai lasa talau de la nr 3 din cand in cand la net?
Raspunde

@ha ha

Acum 11 ani

sa le sugi***lu Enescu si Porumbescu.
Raspunde

supliment

Acum 11 ani

i mean \"sa le sugi pu-la lu Enescu si Porumbescu\"
Raspunde

lol

Acum 11 ani

Si pe ale lui Eminescu si Eugen Ionescu, zis Ionesco la francezi! Si nu in ultimul rand, pe ale noastre mai bavarez retardat, mic, prost si analfabet!!!!
Raspunde

realist

Acum 11 ani

Speram sa ajungeti cit de curind in fruntea judetului,d-le Bottesch.SUCCES
Raspunde

BAVAREZ

Acum 11 ani

Bai la ce nivel de cultura ai ajuns ce vocabular de boschetar ai tu nici la unghia mica a lui BOTTEHS nu ajungi se vede diferenta profesor si cultura om compatat si aplecat in folosu comunitati
Raspunde

ReMi

Acum 11 ani

Brasov = BRASOAVE
Raspunde

Mischie la puscarie

Acum 11 ani

Fostul presedinte de consiliu judetean, Mischie, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Condamnarile sunt valabile doar pentru romani? La Sibiu, Martin Bottesch, etnic german, presedinte FDGR Transilvania si fost presedinte al Consiliului Judetean a pagubit statul de milioane de euro prin construirea aeroportului cu firme germane si austriece la costuri supraestimate dupa licitatie. Lucrarea a fost de proasta calitate si capatul de pista s-a prabusit cu balizajul pentru ceata cu tot. Desi cercetat de DNA, ancheta treneaza si probabil se va prelungi pana la prescrierea faptelor. Nu este corect si cinstit ca doar romanii sa fie condamnati, in timp ce pentru fapte mult mai grave minoritarii sa fie facuti scapati!
Raspunde

pt IP 5.15.248.217

Acum 11 ani

ba retardatulede la 9. numai vb aiureli despre anchete ce le ai visat noaptea......deja deraiezi total.......mai bn dute la vestem k au prinso gaborii pe ma ta pe traseu.... toata nopatea a stat intrun TIR din turcia pt 10 dolari....ajuto pe zdreantza oltene
Raspunde

brrrrrrr

Acum 11 ani

bv fratelo din germanica...asta i am scris si eua cum la mitica...o fii poponarul de trif sau marinescu...cei 2 retardati ai sibiului?
Raspunde

@9

Acum 11 ani

Ma eu n-am prea vazut sas corupt.am trait,muncit o viata cu ei si am avut de invatat numai lucruri bune de la ei ca sa nu-ti spun cit sint de corecti in comparatie cu noi.Da asa-i in tara asta.daca esti harnic si corect esti infractor si esti cercetat si anchetat de infractori.numai dupa comentariile tale ne dam seama ce fel de om esti,iar singurul cercetat ar trebui sa fi tu cu tot cu functia pe care o ocupi si ce urmaresti,xenofobule.
Raspunde

pt #12, IP 109.166.135.152

Acum 11 ani

insemneaza ca esti chior. dute la control otfalmocogic sa-ti puie alt ochi de sticle. da sa ceri un ochi care vede .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus