Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

LSS Vointa Sibiu debuteaza sambata in Liga a IV-a

LSS Voinţa Sibiu, prima echipă din România înfiinţată de o asociaţie de suporteri, va debuta sâmbătă, 23 martie, ora 11.00, în etapa a 12-a a eșalonului patru. Menționăm că odată cu runda cu numărul 12, se reia returul de campionat. „Alb-verzii” vor întâlni echipa Continental Sibiu, pe stadionul „Voinţa” din cartierul Ştrand. Intrarea la acest joc va fi liberă.

Antrenorul Nicolae Grigore, fostul căpitan al Voinței Sibiu, va aborda acest joc cu un lot de 18 jucători, cărora li se vor mai alătura şi alţii în cursul săptămânii viitoare. „Noua echipă este formată din fotbalişti care au mai evoluat la acest nivel, la alte echipe din oraş sau judeţ, dar şi din debutanţi care vor testa penru prima dată nivelul campionatului judeţean sibian”, transmit reprezentanții Ligii Suporterilor Sibieni.

În această săptămână, LSS Voinţa va efectua două antrenamente, miercuri şi vineri, ambele de la ora 17.30, pe terenul de zgură de la baza „Voinţa”.

 

Ce reprezintă LSS Voința Sibiu?

LSS Voinţa este susţinută exclusiv prin cotizaţiile şi eforturile fanilor. Proiectul a început în 16 ianuarie 2013, obiectivul suporterilor fiind acela de a „construi de jos şi cu răbdare o nouă formaţie care să ducă mai departe spiritul Voinţei, clubul care a readus bucurie pe chipurile a mii de suporteri sibieni în ultimii ani”.

În primele două luni, suporterii au strâns fondurile necesare înscrierii şi pregătirii echipei pentru returul Ligii a IV-a, dar aceștia îşi doresc să implice tot mai mulţi sibieni proiectul „LSS Voința Sibiu”. Potrivit reprezentanților echipei, proiectul poate fi susținut prin cotizaţia unică de 30 de lei, cea lunară de 20 de lei  sau prin completarea formularului 230 prin care pot direcţiona 2 la sută  din impozit către asociaţia suporterilo.

Fanii vor putea ajuta echipa şi la meciul de sâmbătă, la stadion, unde va exista o urnă pentru donaţii şi se vor putea completa formulare 230.

 

Apel către sibieni

LSSVoinţa Sibiu face un apel către toţi suporterii din oraş, mai mult sau mai puţin pătimaşi care conştientizează gravitatea situaţiei în care a ajuns fotbalul sibian şi îi invită să se alăture acestui proiect. Comunicarea şi transparenţa totală sunt conceptele pe care LSSVoinţa le promovează în rândul susţinătorilor săi. Aşteptăm cât mai mulţi sibieni la meciul de sâmbătă!”, transmit reprezentanții echipei.

Următorul joc al Voinței Sibiu va avea loc sâmbătă, 30 martie, în deplasare, cu FC Tălmaciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

alex

Acum 11 ani

SUCCES!SA AJUNGETI IN LIGA 1!
Raspunde

JE

Acum 11 ani

VOM FI ACOLO. HAI VOINTA!!!!!!!!!!!!
Raspunde

MALAGAMBA

Acum 11 ani

POATE, DIN LIGA A III-A, AVEM SANSE SA JUCAM PE \"MUNICIPAL\". HAI VOINTA!!!!!!!! SUNTEM LANGA VOI. UN ASEMENEA PROIECT CURAJOS SI UNIC, TREBUIE SUSTINUT.
Raspunde

Nimeni Altu\'

Acum 11 ani

Asa si trebuie. Bafta
Raspunde

Nicky

Acum 11 ani

Dam tot ce e mai bun pe teren pentru a face o figura frumoasa in acest retur chiar daca punctele nu se contabilizeaza!
Raspunde

ASALT

Acum 11 ani

Asta e atitudinea Nicky!!
Raspunde

Nimeni Altu\'

Acum 11 ani

Asa Nicky, nu conteaza scorul ci atitudinea.
Raspunde

tot eu

Acum 11 ani

si iata ca aveniyt si prima infringerea nii infintate ekipe lss vointa sibiu la cum au jucat azi cu sigutanta nu vor promova la nul
Raspunde

sibiu

Acum 11 ani

ce a făcut sîmbătă faimoasa echipă a suporterilor?iar pentru malagamba voi nu sunteți în stare să promovați în veci vecilor așa că trezeștete la realitate.nu ve-ți juca niciodată pe municipal.
Raspunde

radu

Acum 11 ani

cu cat pleci mai de jos cu atat mai merituos hai vointa
Raspunde

Robert

Acum 10 ani

DA! este foarte frumos ce au facut fanii sibieni, si merita sustinere. Sunt sigur ca pe un proiect de 5-6 ani vom fi in liga 1/2. Bafta!
Raspunde

Magazinul suporterilor

Acum 10 ani

Bine ați venit la www.vointasport.ro, magazinul suporterilor. Aici puteți cumpăra articole sportive personalizate cu însemnele echipei favorite.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus