Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Strada Maramuresului, inchisa in weekend

Circulația de pe strada Maramureșului va fi deviată în zilele de sâmbătă și duminică, atunci când la intersecția cu strada Vasile Cârlova sunt programate lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare, prin introducerea unor noi tubulaturi din ceramică. ”Circulaţia va fi deviată pe Şoseaua Alba Iulia, strada Ştrandului şi pe străzile perpendiculare pe strada Transilvaniei care conduc spre cartierul Ştrand II”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.
Pe strada Maramureșului lucrările vor continua încă cel puțin două luni. Deoarece căminele de legătură cu rețeaua existentă sunt situate pe linia mediană a străzii, în lunile următoare traficul va fi închis pe tronsoane.

Lucrări sub trafic

În acest sfârșit de săptămână mai sunt programate și alte lucrări pe străzile din Sibiu, dar care doar vor limita spațiul destinat traficului, fără a fi necesară închiderea acestuia. Sâmbătă, pe strada Ștefan cel Mare este programată o traversare a acestei străzi în zona sensului giratoriu cu strada Henri Coandă, pentru lucrări la reţeaua electrică.

  • Pe strada Viitorului vor fi efectuate lucrări de remediere. Lucrările pe strada Viitorului au fost finalizate în luna august 2012, iar în cadrul recepţiei acestei străzi s-a constatat necesitatea unor remedieri pe care constructorul trebuie să le opereze. Lucrările vor fi efectuate sub trafic.
  • Şantierele continuă şi pe Calea Poplăcii cu amenajarea iluminatului public, lucrări la reţelele de apă şi canalizare pe tronsonul dintre strada Avrig şi Piaţa Sadu şi lucrări la drum pe o porţiune.
  • Pe Calea Cisnădiei se lucrează la amenajarea fundaţiilor pentru noii stâlpi de iluminat, dar şi la drum pe tronsonul dintre strada N. Iorga şi Gh. Dima.
  • Gazul lucrează pe strada Strungului, unde banda de circulaţie s-a îngustat, şi pe strada Prinicipatele Unite, pe tronsonul dintre strada Oţelarilor şi strada Henri Coandă. De asemenea, se finalizează lucrările pe strada Mihail Sebastian.
  • Pe străzile Octavian Goga, Negoveanu, Lebedei şi Ecaterina Varga se lucrează la reţeaua de apă şi canalizare.

Sursa: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus