Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Cindrea le raspunde liberalilor: Sitterli este si va fi prefect de Sibiu

Discuția legată de înlocuirea prefectului de Sibiu este fără sens, a anunțat președintele PSD Ion Cindrea, vineri seara, la câteva minute după ce a fost confirmat în funcția de președinte al PSD Sibiu. ”Ovidiu Sitterli este și va fi prefect de Sibiu. Este răspunsul ferm al premierului și nu se pune problema schimbării. Funcția de prefect este apolitică, prefectul este apreciat de primul ministru și-l susține în continuare. Toate discuțiile nu au sens”, a declarat Cindrea. A vrut să transmită un mesaj colegilor de alianță: ”din păcate lucrurile trebuiau să se discute, este un aranjament sau o negociere politică făcută la nivel național, a fost o inițiativă nediscutată, o inițiativă personală sau proprie a PNL, fără sens”, a mai spus CIndrea.

Biroul Permanent al PNL Sibiu i-a cerut săptămâna trecută prim-vicepreședintelui partidului, Klaus Johannis să-i ajute cu lobby la nivel național pentru a-l schimba pe prefectul Ovidiu Sitterli din funcție. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

CINDREA la PARNAIE!

Acum 11 ani

sper sa se dovedeasca vinovatia mafiotului la Parchetul de pe langa ICCJ si sa-l trimita dupa gratii, sa-i dea o palma acestui Baron local. CINDREA la PARNAIE!
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Chestia cu\'\'.Funcția de prefect este apolitică..\'\' m-a lasat fara aer(noroc ca mai aveam ceva rezerve!).Ma ingrijoreaza altceva:Toti se duc cu tot felul de cereri(unele mai fanteziste decit altele) la Iohannis desi este binecunoscut faptul ca n-are program de audiente.Am rugamintea sa ne fie lasat Primarul in pace,sa lucreze!
Raspunde

ovi

Acum 11 ani

pesedist jegos si nesimtit acesta e CINDREA
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

\"Cine se aseamănă, se adună\", O gaşcă de corupţi până în măduva oaselor.
Raspunde

poate

Acum 11 ani

se uita ca rata in lemne , au ceva de ascuns.
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Functia este \"apolitica\" de aceea trebuie sustinut prefectul apolitic de presedintele PSD local intr-o declaratie facuta chiar dupa reconfirmare!
Raspunde

giorgica

Acum 11 ani

in lipsa de preocupari ce s-a faca BOTEETH la lasat cu totu pregatit ne numim intre noi gasca nebuna chefuri de chefuri fraieri s-a ne mai creada sunt destui cu regionalizarea a rezolvato asa discret ne vinde bucata cu bucata telefonu scurt s-a inrosit una la astia de lam votat si alta la s-a traiti sefu totu e ste pe un drum bun
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus