Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Politistii sibieni au sarbatorit 191 de ani de existenta a Politiei Romane

Ziua Poliției Române a fost marcată, la Sibiu, cu începere de la ora 10.00, printr-o depunere de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, ca mai apoi, în jurul amiezii, să aibă loc o expoziție a mai multor autospeciale din dotare.

Polițiștii sibieni, cărora li s-au alăturat o delegație din Ungaria, dar și reprezentanți ai Prefecturii, Consiliului Judeţean Sibiu, Primăriei Sibiu, respectiv structurilor MAI, au depus coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluţiei.

Apoi, de la ora 12,  în faţa Cercului Militar, a avut loc o expoziție de autospeciale și motociclete ale Poliţiei. La expoziţie au participat şi reprezentanţi ai Centrului Chinologic Sibiu, care, alături de câinii-polițiști, au oferit demonstraţii de dresaj.

Astăzi, 25 martie, se sărbătoresc 191 de ani de la înființarea Poliției Române. „Este un moment aniversar. Poliţia Română împlineşte astăzi 191 de ani de la înfiinţare, motiv pentru care şi la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au fost organizate o serie de activităţi. Cu acest prilej, poliţiştii care s-au remarcat în activitate în anul 2012 au fost premiaţi. Au fost avansaţi înainte de termen o serie de ofiţeri şi agenţi de poliţie, iar premii speciale au primit, pentru activitate, poliţişti din diferite sectoare ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Potrivit sursei citate, doi ofițeri de Poliție și un agent au fost avansați înainte de termen, în timp ce peste 100 de cadre au fost avansate la termen, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în aula Facultății de Litere a Universității „Lugian Blaga” din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus