Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Niciodata nu-i prea devreme: copil de 10 ani, la volan

Refrenul “Nu ne mai trageți pe dreapta” începe să fie cunoscut de la vârste dintre cele mai fragede. Un băiat de doar 10 ani, care conducea un Opel în Sibiu, a fost tras pe dreapta de polițiștii de la Rutier, care abia dacă l-au văzut după volanul mașinii.

Copilul conducea – și, se pare, destul de bine – pe strada Gorunului din Sibiu, iar pe post de copilot se afla bunicul său, în vârstă de 70 de ani. Polițiștii au oprit mașina imediat când au dat cu ochii de șofer, mai ales că Opelul, un model vechi, nu avea numere de înmatriculare de Sibiu. Au constatat însă că cei doi erau domiciliați în Sibiu, iar bătrânul le-a declarat polițiștilor că l-a lăsat puțin pe băiat să conducă, doar ca să se învețe.

Pentru că drumul pe care copilul de 10 ani conducea mașina este unul public, minorului i s-a întocmit dosar penal . Cu siguranţă, însă, cercetarea se va finaliza cu neînceperea urmăririi penale, având în vedere vârsta copilului. Practic, fapta nu îl va afecta în niciun fel, nici pe viitor, pentru că până în momentul în care va avea vârsta majoratului, aceasta oricum s-ar fi prescris.

Bunicul său, în schimb, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a autovehiculului pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deţine permis de conducere şi riscă să fie condamnat.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 209

Comentarii

5 comentarii

uiolip

Acum 11 ani

alta poza nu ati gasit?
Raspunde

john

Acum 11 ani

nea pili...
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Daca era Mantale,copchilul era deja la sapat santuri pe Calea Poplacii!
Raspunde

corect

Acum 11 ani

copilul si bunicul erau de etnie roma
Raspunde

@corect

Acum 11 ani

Actorii nepot plus bunic se cheamă Grancea pe numele de familie. Grancea îi nume de rom sau de țigan ? Ce e aia rom, băutură sau ce pùla îi ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus