Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Se intrerupe furnizarea apei in Cisnadie

În perioada 4-5 aprilie se va întrerupe funizarea apei potabile în oraşul Cisnădie.

„Apă Canal anunță că în vederea executării unor lucrări de spălare-dezinfecție la rezervoarele de apă, efectuate în orașul Cisnădie, în intervalul joi 4 aprilie, orele 01:00 – vineri 5 aprilie, orele 10:00 se va înregistra o întrerupere a furnizării apei potabile în cartierul Teilor, străzile Florilor, Uzinei, Transilvaniei, Șelimbărului, Viilor, Fundătura Viilor şi Abatorului parțial. Rugăm abonații să-și asigure rezervele necesare”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Apă Canal va asigura populația cu apă menajeră prin intermediul a două autospeciale care vor staționa pe străzile Florilor și Șelimbărului din Cisnădie. Informații suplimentare se pot obține la Dispeceratul Apă Canal, tel. 0269-222.777. telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus