Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
18°C

Femeie de 26 de ani, arestata in Sibiu pentru o inselaciune pe taram nemtesc

O femeie în vârstă de 26 de ani din municipiul Sibiu a fost arestată preventiv, luni, 1 aprilie, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile germane.

Autorităţile nemțești au dispus „urmărirea internaţională, în 28 martie, în vederea arestării pentru predare către autorităţile judiciare germane” a sibiencei Teodora Lazăr, suspectată de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune (n.r. - faptă prevăzută şi pedepsită de art. 263 şi art. 53 din Codul Penal german).

Tânăra urmărită de autoritățile din Germania a fost identificată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier Sibiu. Aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării Mandatului European de Arestare. În baza Mandatului European de Arestare, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi, ulterior, Curtea de Apel Alba Iulia au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de cinci zile, cu începere din data de 2 aprilie 2013.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Cosmin Muntean, perioada arestării este atât de scurtă pentru că este timpul solicitat de instanța din România, pentru a primi actele din partea autorităților germane. “În acest moment, nu se cunosc cu exactitate faptele de care femeia este suspectată. Știm că în sarcina ei se rețin infracțiuni de înșelăciune, care se pedepsesc cu închisoarea de până la 5 ani. În câteva zile, instant urmează să primească mandatul, însoţit de traducerea în limba română şi vom afla atunci toate datele din dosar”, spune purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba.

Persoana reţinută a fost încarcerată în Centrul de Retinere si Arestare Preventivă Sibiu.

Comentarii

4 comentarii

vâlcean

Acum 8 ani

ardeleanca getbeget
Raspunde

fuck that whore

Acum 7 ani

good thing, put her in jail for the rest of her life.... stupid bitch
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Stie cineva cum arata? as fi interesant, ca stiu o persoana ce dupa date ar fi ea....si sta in valea aurie in un cartier nou
Raspunde

@mihai

Acum 6 ani

este o persoană feminină futabilă, cu o crăpătură la subțioara picioarelor acoperită cu păr creț.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus