Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Dupa Cazan, si Iliesiu a discutat cu Cindrea. Despre promovarea artei populare

 

Senatorul Sorin Ilieşiu a fost la sfârșit de săptămână în Sibiu și s-a preocupat de problemele locale. A vorbit cu președintele Ioan Cindrea despre cultura populară, a ținut audiențe și a promis că va promova pe TVR festivalul ”Vară, vară, primăvară”. ”Domnul președinte Ioan Cindrea a subliniat caracterul autentic al muzicii, al dansului și al costumului popular promovat în cadrul acestui festival. Domnul senator Ilieşiu s-a angajat să propună conducerii Institutului Cultural Român patronat de Senatul României, să organizeze un turneu de prezentare a culturii române autentice de către filialele ICR din Paris, New-York, Roma, Veneția, Madrid, Berlin, Viena, Chișinău și Tel Aviv, prin intermediul ansamblului profesionist naţional al Consiliului Județean Sibiu „Cindrelul - Junii Sibiului” care a evoluat în cadrul festivalului „Vară, vară, primăvară”. În cadrul unei discuții cu doamna Silvia Macrea, organizatoarea festivalului, domnul senator Sorin Ilieşiu a apreciat valoarea națională a acestuia și a promis că va solicita conducerii Societății Române de Televiziune prezentarea integrală a galei laureaților de către posturile TVR-1 și TVR-Internațional prin preluarea înregistrării galei de la postul de televiziune Favorit”, se arată în comunicatul transmis de biroul de presă al PNL Sibiu. 
În ultimele zile, în cadrul USL Sibiu s-au desfășurat o serie de discuții legate de posibila mutare a sediului Romgaz de la Mediaș, la București.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

emi

Acum 11 ani

posibila mutare a sediului Romgaz de la Mediaș, la București,si sa nu devenim iarasi raion al Brasovului asta sa va preocupe domnilor,si dupa aceea dansul ,daca va mai fi cazul
Raspunde

Sibii

Acum 11 ani

Sa se ocupe de Romgaz senatorul nu de cultura .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus