Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Mizerabilii: Saltat pentru ca a furat de foame

Un bătrân din Sibiu retrăieşte soarta personajului lui Victor Hugo, Jean Valjean, urmărit toată viaţa pentru că a furat două pâini. Sibianul, în vârstă de 75 de ani, a fost prins cu alimente în valoare de 40 de lei, pe care a încercat să le fure dintr-un supermarket din Sibiu Shopping City.

Agenţii de pază ai centrului comercial au observat că bătrânul a încercat să dosească alimentele, ca să nu fie nevoit să le plătească. L-au oprit şi au anunţat imediat postul de poliţie din Şelimbăr. La percheziţie, s-au găsit asupra lui alimente în valoare de 40 de lei, care au fost recuperate şi returnate centrului comercial.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu autorul în stare de libertate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

oleriho

Acum 10 ani

daca fura de foame, o paine costa 4 lei
Raspunde

tiberyus

Acum 10 ani

Nu stiu de ce la unii le este mila de astia care fura o paine de foame si ajung la politie. Sa mearga la munca, castiga bani si nu mai moare de foame.
Raspunde

@tiberyus

Acum 10 ani

Cum sa nu-ti fie mila, putea fi un hot extraordinar ! Si uite ce lamentabil a esuat ...
Raspunde

@tiberyus

Acum 10 ani

Sper ca nu esti din Sibiu si as fi sperat sa nu faci parte nici din specia umana, dar uite ca accidentul s-a intamplat. Tu ai citit ca omul are 75 de ani? Unde poate sa lucreze la 75 de ani?
Raspunde

@tiberyus

Acum 10 ani

poate o sa ajungi ca el
Raspunde

kasti

Acum 10 ani

Nici nu stiu ce sa spun ... nu`mi place cersetoria ... dar e grav ce se intampla cu batranii astia care nu au nici macar sansa de a muncii pe undeva,ce le ramane de facut ? nimeni nu le da o mana de ajutor ...
Raspunde

me

Acum 10 ani

Bah sarantocilor.voi sunteti.prosti? Cum.puteti.zice.ca la munca cand omul are 75 de ani? Nu mai aveti nici un pic de mila? E vina lui ca moare de foame cu o pensie mizera? V-ati pierdut creierii de cata \"bogatie\" aveti voi muncitorii? Ma asteptam la asemenea comentarii.din partea politicienilor care.nu.mai stiu ce e mila si bunul simt, nu din partea oamenilor simpli. Si paznicii aia puteau sa nu cheme politia.Tipic. Politicienii fura cu 100 de.maini si un batran e anchetat ca a furat de foame. Minunata romanie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus