Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Arnej si Freestylers la FUSION Festival 2013!

Cea de-a IV-a ediţie a FUSION Festival aduce nume sonore ale muzicii electronice internaţionale. Dacă anul trecut atmosfera a fost electrizată de Cosmic Gate, anul acesta Arnej şi Freestylers vor fuziona cu publicul din România într-un show incediar.

Cu titlul de “Cel mai bun producator al anului 2008”, titlu acordat de Armin van Buuren, producatorul canadian Arnej va mixa pe scena FUSION Festival pe 13 iulie, la barajul de la Gura Râului.

Freestylers, cu o carieră muzicală de peste 15 ani, sunt veterani ai festivalurilor internaţionale consacrate. Discografia celor de la Freestylers conţine patru albume, cinci compilaţii şi 18 single-uri, primul album lansat, “We Rock Hard” intrând în top 30 Billboard Heatseeker chart în SUA. Show-ul celor de la Freestylers va avea loc în prima zi a evenimentului, vineri 12 iulie.

Cei care aleg să nu rateze FUSION Festival îi vor putea asculta şi pe Suie Paparude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Low Freq, Dj Phantom şi mulţi alţii.

Bletele pentru FUSION Festival pot fi achiziţionate din reţelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reţeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărtureşti, Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga ţaraăsi online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro. Pachetele “Travel to FUSION” se pot achizitiona doar de pe site-ul official www.fusionfestival.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus