Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

De Florii, grupul vocal Acapella aduce muzica divina la Sibiu

De Florii, grupul vocal Acapella oferă sibienilor două concerte, unul la Biserica Ursuline și altul la Catedrala Mitropolitană.

Grupul vocal Acapella, care și-a făcut debutul sibian în anul 2006, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, va susține tradiționalul concert de Florii duminică, 28 aprilie.

De șapte ani de zile, Acapella oferă un strop de magie sărbătorii de Florii. Anul acesta, cele două concerte de Florii dau startul proiectului „Muzica, mereu tânără”. „Sibiul este un oraș foarte drag pentru noi, cu un public extrem de cald. Am cântat în toate colțurile lumii, dar la Sibiu ne simțim cel mai bine. Și din acest motiv revenim an de an”, spune George Miron, dirijorul ansamblului vocal Acapella.

Concertul din Catedrala Mitropolitană aduce publicului o surpriză. Grupul vocal Acapella a invitat mai mulți studenți ai Facultății de Teologie din Sibiu, alături de care va susține o parte din programul muzical. Concertul de seară, cel din Biserica Ursulinelor, diferă nu doar ca program, ci mai ales ca și ambient. Misterioasa Biserică din orașul vechi este decorul perfect pentru improvizații vocale și acorduri cristaline.

Grupul vocal Acapella a luat ființă în anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Răsărit”. Sibiul i-a „adoptat” în anul 2006, când Acapella a oferit o serie de concerte în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene și, apoi, în fiecare an, de Florii și de Crăciun, Acapella a încântat publicul sibian.

Cele două concerte vor avea loc duminică, 28 aprilie, de la ora 11:00, la Catedrala Mitropolitană și de la ora 19:00 în magnificul decor al Bisericii Ursulinelor. La ambele concerte, intrarea publicului este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Alin Cosma

Acum 9 ani

Melodii faine , daca le asculti ti se scoala in jos.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus