Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE: Trei fetite lovite de o masina intr-o statie de autobuz. Localnicii au batut pe toata lumea

ACTUALIZARE 19 aprilie: Rudele fetelor accidentate în stația de autobuz au agresat mai multe persoane implicate în incident. Familiile de romi din zonă l-au atacat nu numai pe șoferul care a intrat cu mașina în stație, dar și pe un medic care încerca să acorde primul ajutor, înainte de sosirea echipelor de intervenție și pe o asistentă de pe Ambulanță. Niciunul dintre aceștia nu a depus, deocamdată, plângere la Poliție. "Noi nu ne putem autosesiza decât dacă numărul zilelor de spitalizare depășește 20. Dacă victimele nu depun plângere, atacatorii nu vor putea fi cercetați", explică purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Dacă persoanele lovite vor depune totuși plângere, rudele fetelor vor fi cercetate pentru loviri și alte violențe.

Accidentul a avut loc în zona străzii Podului.

Știrea inițială:

Trei fetițe cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, ce se aflau într-o stație de autobuz, au fost lovite joi seară de o mașină care circula cu viteză. În accident au fost răniţi şi o fetiţă aflată în autoturism, dar şi şoferul, care a fost agresat verbal de rudele copiilor și de martori. La faţa locului au fost chemați poliţişti și jandarmi, iar șoferul s-a putut refugia de furia oamenilor într-o curte. "Trei minori au fost loviţi de o maşină într-o staţie de autobuz. Şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă, maşina a lovit copiii, intrând apoi în zidul unei case. În accident a mai fost rănit şoferul vinovat, dar şi o fetiţă care se afla în maşină împreună cu acesta", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu Luciana Balteş,, citată de Mediafax.  Potrivit acesteia, toţi cei patru minori au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie, iar şoferul la Spitalul Judeţean Sibiu.

Luciana Balteş a adăugat că rudele copiilor accidentaţi l-au agresat verbal pe şofer, la locul accidentului fiind chemate echipele de intervenţie rapidă ale Poliţiei şi Jandarmeriei pentru a aplana conflictul. Trei fete rănite au fracturi de membre, iar a patra are contuzii. Cei patru minori sunt fete cu vârste de 12 şi 16 ani, trei dintre ele având fracturi de membre, iar a patra contuzii, acestea rămânând internate. Fetele rămân internate în Clinica de Chirurgie Pediatrică a spitalului pentru supraveghere şi tratament.
Foto: Arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

eu

Acum 10 ani

l-au agresat verbal? saracul de el, va avea nevoie de ani de terapie
Raspunde

curiosu

Acum 10 ani

In primul rand poza e de pe str.Mitropoliei si nu stiu de ce tot repetati de doua-trei ori aceasi fraza sau numai sa umpleti spatiu ziarului.
Raspunde

Siebenburgen

Acum 10 ani

poza e facuta pe bdul victoriei oltene ! fetite la 12 16 ani?:))) sa fim seriosi....\'fetitze\' de la anaconda poate :)))
Raspunde

Bre ziaristule!

Acum 10 ani

Chiar ne crezi retardati? De aia a fost atita potop de jandarmi acolo, ca a fost soferul ala \"agresat verbal\"? Un martor ocular scria pe forumul ziarului tribuna ca soferul a fost batut zdravan de tot de niste localnici bronzati, cei de pe ambulanta si-au luat-o si ei si chiar si unui politist i se administrau suturi in fund. De asta au intervenit jandarmii. In mod curios postarea respectiva a fost stearsa. Si iti mai spun un secret: 6+1=7
Raspunde

ps

Acum 10 ani

„Când am ajuns erau două fete întinse pe jos. Una zicea că a fost în maşină cu el, cu şoferul. El a rămas aici şi au venit ăştia şi l-au bătut. Apoi a intrat într-o curte. L-au băgat nişte oameni în curte. L-au bătut oamenii că le-a lovit pe fetele din staţie. S-a strâns toată potera aici. Au venit şi jandarmii. Pe şofer l-au bătut urât de tot rudele fetelor”, a spus Nicolae Şova, care locuieşte chiar lângă casa în care s-a oprit şoferul imprudent. Omul a spus că nu a văzut ca rudele nervoase ale victimelor să fi lovit vreun poliţist, însă a auzit când un jandarm spunea că o asistentă a fost lovită, fapt confirmat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
Raspunde

Odin

Acum 10 ani

Articolul ar fi \"suportat\" si niste detalii de genul: cand, unde, ce masina, ce viteza. Din comentarii se pare ca povestea e un pic mai complicata ...
Raspunde

corector

Acum 10 ani

Curiosule...poza e de Bulevardul Victoriei....in drept cu tribunalul si prm.....
Raspunde

Niku

Acum 10 ani

Se vede clar presa din sibiu = 000 scriu si ei ce pot sa nu deranjeze halal presa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus