Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Pianistul Sandu Sandrin in recital pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu

Pianistul Sandu Sandrin va concerta marţi, 23 aprilie, pentru sibieni, pe scena sălii Thalia. Cei care aleg să petreacă o seară la Filarmonica de Stat Sibiu vor putea să asculte lucrări semnate de A. Scriabin, Fr. Schubert şi Fr.Chopin.

Pianist–concertist, profesor universitar, doctor al Universtăţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Sandu Sandrin a absolvit Conservatorul de muzică din Bucureşti, sub îndrumarea profesorilor Ovidiu Drâmba şi Florica Muzicescu. După încheierea studiilor şi până în prezent, Sandu Sandrin a susţinut o permanentă activitate concertistică, în Bucureşti, în ţară şi în străinătate. A efectuat turnee în Franţa, Anglia, Germania, Rusia, Italia, Austria.

Concertul va avea loc marţi, 23 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Thalia.Preţul unui bilet este de 14 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Biletele se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus