Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Prima etapa a CN Individual de dirt-track ia startul la Sibiu

Prima etapă a Campionatului Naţional Individual al României la dirt-track, dedicată atât juniorilor, cât şi seniorilor, are loc sâmbăta aceasta, la stadionul „Voința” din cartiderul sibian Ștrand.

Reprogramată pentru 27 aprilie, după ce acum două săptămâni precipitațiile abundente au împiedicat desfășurarea întrecerii în condiții optime, prima etapă a CN se desfășoară în Sibiu, sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Voinţa.

Vor participa echipele CSM Brăila, CSAT Bucureşti, BMF Bulgaria şi Voinţa Sibiu. La ora 14.00 se va da primul start pentru Campionatul Individual de Juniori, iar de la ora 15.00, primul start pentru Campionatul Individual de Seniori. Din echipa sibiană fac parte Daniel Dangl si Nicolae Dragoman.

Biletele se găsesc la casieria stadionului, în ziua evenimentului.

În anul 2013, Sibiul va mai găzdui alte două etape de dirt-track, în perioada 8-9 iunie şi 27-28 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus