Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Primavara incepe cu 25.000 de plante noi

Alături de 65 de pomi plantați în diferite zone ale Sibiului și alte 60 de vaze cu flori amplasate în sensurile giratorii, angajații Serviciului parcuri și zone verzi au plantat 25.000 de plante bienale în  acest început de primăvară. În zilele imediat următoare sărbătorilor pascale, în oraș vor mai fi amplasate 5.000 de ghivece cu mușcate, mai numără reprezentanții administrației locale.
”Pe lângă întreținerea zonelor verzi existente, municipalitatea a creat o nouă zonă verde în cartierul Lazaret, pe strada Nicovalei. Aici s-a plantat gard viu pe o porţiune de aproximativ 500 de metri, s-au plantat 30 de pomi şi 100 de fire de trandafir”, se mai arată în comunicatul administrației locale.
Potrivit acestuia, fin cele 13 fântâni existente în oraş, până în prezent au fost puse în funcțiune nouă: cea din Piaţa Mare, cele din Parcul Sub Arini, Parcul Terezian, Parcul Tineretului, cea de pe strada Nicolae Bălcescu, cea din giratoriul din Piața Aurel Vlaicu, cea din Piaţa Schiller şi cea de pe strada Dealului. ”Celelalte patru fântâni vor fi puse în funcțiune în scurt timp, după efectuarea reparațiilor”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

MB

Acum 11 ani

Atat de blamatele giratorii din oras arata acum chiar frumos...
Raspunde

giraroriu

Acum 11 ani

era unu de plingea de dimineata pina seara ca nu sunt flori cred ca umbla prin padure si marginea sevisului mai trebuie polizarte pietrele si rupte statuile cum a fost aia din fata sali TRANSILVANIA cred ca astia cu piata taraneasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus