Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Gaz Metan pierde pe Arena Nationala, cu Dinamo. Multescu, suparat pe "fluierasi": Suntem niste sclavi ai arbitrilor!

Gaz Metan Mediaș a pierdut, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), în fața formaţiei Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I. Partida a debutat la ora 14.00, pe Arena Naţională, asistența fiind format din aproximativ 20.000 de spectatori

Golurile „câinilor” au fost marcate de Alexe, cu două minute înainte de pauză, şi A. Cristea, în minutul  83. Alexe a deschis scorul printr-un șut din cinci metri, după o centrare a lui Curtean din banda stângă. Dinamoviștii și-au dublat avantajul cu șapte minute înaintea celor 90 regulamentare, prin Adrian Cristea, servit perfect în șase metri de Matei din flancul drept.

 

Echipe de start:

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean, Rus, Luchin, Dandea, Muşat, Matei (Strătilă '90+1), Tudose, Boubacar, Curtean, Alexe (Rotariu '86), Dănciulescu (A. Cristea '75).

Antrenor: Cornel Ţălnar.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca, Trtovac, Frăsinescu, Markovici, Buzean, Avram (Bawab '68), Todea (Munteanu '82), Breeveld, Petre, Vitinho (Drăghici '46), Roman.

Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Rus '37, Muşat '48, Cristea '84 / Markovici '6, Petre '27, Roman '29, Breeveld '42, Trtovac '85.

 

Mulțescu: Arbitrii sunt șefii fotbalului!

Antrenorul Gazului Metan, Gheorghe Mulţescu a văzut din tribună partida pierdută de formația din Mediaș,fiind suspendat.

După joc, Mulţescu a acuzat arbitrajul şi erorile elevilor săi. „Trebuie corijate din mers greşelile, dar asta este situaţia, arbitrii sunt şefii fotbalului şi fac ce vor ei. Noi suntem nişte sclavi ai arbitrilor. N-am fost precişi, am ratat, iar ei au profitat şi au avut jucători precum Alexe, care nu iartă niciodată. Urmează să ne aşezăm problemele. Am avut meciuri cu evoluţii bune şi rezultate pe măsură, dar aici au intervenit mai mulţi factori. A fost şi căldura... Noi am greşit, ei au profitat. A fost însă o ruşine arbitrajul, nu se poate aşa ceva la un asemenea nivel", a spus Gheorghe Mulţescu la Dolce Sport, citat de prosport.ro.

Arbitri: Adrian Comănescu (central), Sebastian Gheorghe și Vladimir Urzică (asistenţi), respectiv Mugurel Drăgănescu (rezervă).

foto> arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

...

Acum 10 ani

\"A fost însă o ruşine arbitrajul, nu se poate aşa ceva la un asemenea nivel\", a spus Gheorghe Mulţescu..ha?! stie cineva la ce se refera habarnistu\' asta? eu chiar n-am vazut nimic neregulamentar nici 11 m ca la steaua petrolul nici macar faulturi sau ofside..
Raspunde

sibiu

Acum 10 ani

popelcă papagalule despre lss voința nimic?cînd mai scri de ei sau au taiat porția de bere?sau aștepți prima victorie?numai ai grijă să nu te trezești bătrân atunci.
Raspunde

ha ha

Acum 10 ani

sau batut la turca de cartonase mafia liga sud sicilia dinamo , cu mafia liga nordului gazmetan , oare ce sefi a fost la gargara intre microbisti ?
Raspunde

centrala

Acum 10 ani

Diferenta e ca mafia liga nordului gaz metan e singura companie de stat pe plus deci nu e mafie decit in capul infierbintat al unora bolnavi de teoria conspiratiilor.Daca era in sud centrala gazului sucomba de mafioti ceea ce vrea sa faca Nita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus