Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Romtelecom. De la om la...

- Bună ziua... V-am sunat să vă prezentăm oferta generoasă prin care puteți beneficia de pachetul Dolce TV Maxim, cu zeci de programe, pentru care trebuie să rămâneți abonat doi ani și beneficiați de o reducere lunară la abonament de nouă eurocenți.

- Bună ziua... Dolce Maxim include și pachetul HBO?

- Da, include și HBO. Doriți să beneficiați de reducerea de nouă eurocenți lunar? Acceptul dumneavoastră telefonic va fi suficient pentru prelungirea contractului pe încă doi ani.

- Da, dacă include și pachetul HBO, sunt de acord.

... după aproximativ cinci zile...

Sesizare către Serviciul Clienți Romtelecom: ”am fost contactat de o reprezentantă a Romtelecom care m-a întrebat dacă aș fi de acord cu prelungirea contractului cu încă doi ani, caz în care aș beneficia de pachetul Dolce TV Maxim. Am întrebat dacă pachetul la care face referire include și programele HBO, întrebare la care am primit răspuns afirmativ. După cum am descoperit ulterior, pachetul Dolce TV Maxim nu include și programele HBO. Având în vedere declarația doamnei reprezentant al Romtelecom - potrivit căreia convorbirea telefonică este înregistrată – vă rog să îmi trimiteți o copie a acestei înregistrări. Acest e-mail este o notificare înaintea demarării procedurilor legale prin intermediul Autorității pentru Protecția Consumatorului”.

.. după alte câteva zile și schimburi de e-mailuri...

- Bună ziua... Care este problema?

- Știți, am fost sunat de o colegă a dumneavoastră care mi-a spus că și HBO e parte din Dolce TV Maxim și nu e adevărat și contractul mi-a fost prelungit pe doi ani, deși am fost indus în eroare și eu vreau înregistrarea convorbirii.

- Dar vreți să renunțați la Dolce? Totuși, beneficiați de o reducere de nouă eurocenți.

- Nu vreau, nu am timp să caut alt operator, dar nu e corect cum procedați, eu am fost mințit de colega dumneavoastră...

- Dar ce vreți?

- Vreau înregistrarea convorbirii...

- Dar dacă nu vreți să renunțați la Dolce, acum aveți zeci de programe și o reducere de nouă eurocenți...

... discuțiile au continuat și cu alte reprezentante ale Romtelecom. În cele din urmă a fost recunoscută ”eroarea” primei doamne care nu a spus adevărul, cei de la Romtelecom au revenit al abonamentul anterior (adică fără zeci de programe și reducerea de nouă eurocenți), dar copia înregistrării telefonice tot nu a fost transmisă. Până una alta, a fost încheiat un alt act adițional (tot telefonic) prin care a fost adăugat și pachetul HBO. Evident, copia înregistrării telefonice pentru noul act adițional tot nu a fost livrată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ida

Acum 10 ani

nici RCS RDS nu e mai breaz
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

toti sunt la fel...doar sa te prinda...si la telefonie e la fel...orange, vodafone, cosmote.
Raspunde

altu

Acum 10 ani

Incercati UPC, pentru cei din zonele Valea Aurie si Mihai Viteazu...6 luni Gratuit si abonamente super OK...
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Niciodata, dar niciodata contracte si intelegeri prin telefon.. SCRIS...si copii totdeauna pastrate..
Raspunde

andra

Acum 10 ani

acum sa aveti grija si cu cei de la portocala ca vin la usi si maram va da telefon fix gratis si va pune sa semnati cum ca ati primit telefonul si de fap semnati contractul pe 2 ani!!!!!aveti grija!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus