Luni,
21.09.2020
Cer Senin
Acum
11°C

Festivalul Gradinilor transforma Piata Mare intr-o gradina multicolora

07 Mai 2013 12:34

Piaţa Mare va fi împodobită timp de patru zile cu flori şi arbuşti, în cadrul Festivalului Grădinilor, care aduce la Sibiu producători şi importatori de flori, arbuşti, mobilier de grădină, scule şi unelte de grădinărit din Timişoara, Arad, Piteşti, Bucureşti, Braşov şi Sibiu.

„Cu un suflu proaspăt pe piaţa evenimentelor din Sibiu, Festivalul Grădinilor va aduce în faţa publicului larg tot ceea ce înseamnă produse şi servicii pentru amenajarea grădinilor, parcurilor, spaţiilor verzi, la preţuri excepţionale. Pasionaţii şi iubitorii de flori vor fi întâmpinaţi cu reduceri importante de preţ”, spun organizatorii.

Festivalul aduce la Sibiu şi o serie de prezentări şi demonstraţii practice susţinute de specialişti şi firme din domeniu, dar şi ateliere de creaţie artistico-plastică în care vor fi implicaţi copiii.

„Aceştia vor fi provocaţi să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să realizeze, lucrări practice şi artistico-plastice - pictură şi lăcuire flori din gips, decupare şi lipire ornamente florale, origami. Atelierul va fi deschis în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-18:00”, mai spun organizatorii.

Festivalul Grădinilor se va desfăşura în perioada 9- 12 mai, între orele 10:00 – 21:00. Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus