Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO World Trade Center a renascut in America!

Vârful noului complex World Trade Center din New York a fost instalat definitiv pe clădire vineri, imobilul simbolic devenind astfel cel mai înalt edificiu din emisfera vestică.

Clădirea One WTC va avea înălţimea simbolică de 1776 de picioare (541,32 de metri). Statele Unite şi-au declarat independenţa pe 4 iulie 1776.

Autoritatea Portuară din New York - New Jersey a comunicat că instalarea vârfului argintat a fost finalizată vineri dimnineaţă, relatează CBS News.

Componentele vârfului fuseseră transportate pe acoperiş săptămâna trecută, dar montarea acestora a fost amânată din cauza vremii nefavorabile.

Structura metalică are 408 picioare (124,36 metri) şi va fi utilizată ca antenă. O lumină LED instalată în partea superioară a vârfului va fi vizibilă de la zeci de kilometri.

Noul turn este în zona nord-vest a fostului complex World Trade Center, distrus în atentatele din 11 septembrie 2001.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Dan

Acum 10 ani

It was an inside job!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus