Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

CON-A Sibiu construieste Liberty Technology Park din Cluj-Napoca

 

Grupul CON-A, deţinut de antreprenorul sibian Mircea Bulboacă, va construi parcul Liberty Technology Park din Cluj, dezvoltat de fostul premier moldovean Ion Sturza.

”Proiectul de 20 de milioane de euro ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de mobilă Libertatea din Cluj va avea o suprafaţă de 45.000 de metri pătraţi şi va fi susţinut de fondul de investiţii Fribourg Development, subsidiară a Fribourg Investments, controlat de Sturza.Construcţia parcului tehnologic va începe în luna mai. De-a lungul timpului, CON-A a mai lucrat pentru proiecte precum stadionul Cluj Arena, hotelul Ramada din Sibiu sau Centrul de Afaceri Sibiu”, informează Ziarul Financiar.

CON-A este un Grup de firme cu capital integral românesc, privat, fondat în martie 1990, ce îl are ca asociat unic şi totodată preşedinte pe Mircea Bulboacă. În momentul de faţă CON-A este cel mai important constructor sibian şi printre primii constructori din România.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

vasile

Acum 8 ani

si ce are sula cu prefectura da vesti din SIBIU asta ne intereseaza aia de la cluj au toate canalele tv platite de noi toti s-a le faca reclama am citit presa de cluj nici o veste din spre SIBIU
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus