Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Tanar cu tulburari comportamentale si deficiente de vorbire, disparut de la o stana din Netus. L-ati vazut?

Tânărul din imaginea alăturată a dispărut, în data de 9 mai, din satul Netuș.

Ioan Moldovan are 26 de ani, a fost diagnosticat cu retard mintal uşor cu tulburări comportamentale, iar în data de 9 mai anul curent a dispărut. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au fost sesizaţi duminica trecută, de faptul că tânărul a plecat de la stâna de oi deţinută de familie în extravilanul satului Netuş(comuna Iacobeni) spre domiciliu, fără a ajunge, însă, acasă.

Semnalmente: 1,80 m înălţime, păr negru, fir drept, ochi căprui, faţă ovală, ten alb. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta.

Ioan Moldovan nu prezintă semne particulare, însă are deficienţe majore de vorbire.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ioan Moldovan

Vizualizari: 428

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus