Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Alexandru Banuta, reprezentantul liberalilor sibieni in conducerea nationala a Cluburilor Studentesti Liberale

La Conferinţa Naţională a CSL, desfăşurată sâmbătă la Romexpo, 500 de delegaţi au votat noul Birou Naţional de Conducere, în fruntea căruia s-a poziţionat Claudia Benchescu. În funcția de vicepreședinte a fost ales și reprezentantul liberalilor sibieni, Alexandru Bănuțu. Noul președinte al CSL este Claudia Benchescu. La Conferinta Națională a Clubului Studenților Liberali au fost prezenți şi Preşedintele Partidului Național Liberal Crin Antonescu, Ministrul Economiei Varujan Vosganian, Ministrul Delegat pentru Relaţia cu Parlamentul Mihai Voicu, Ministrul de Finanțe Daniel Chițoiu, Ministrul Delegat pentru românii de pretutindeni europarlamentarii Norica Nocolai si Cristian Bușoi, Președintele Tineretului Național Liberal Florin Alexe, Dinu Zamfirescu şi reprezentantul LYMEC Daniel Kaddik.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus