Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

ACTUALIZARE: Soferita care a sarit din masina, transportata cu un elicopter SMURD

ACTUALIZARE ora 14:00 - Mașina care a căzut în râpa de la Vălar, pe drumul spre Păltiniș, era condusă de o femeie, în vârstă de 22 de ani. Femeia, în stare foarte gravă, a fost găsită la o distanță de 30 de metri de locul în care s-a oprit mașina, după ce s-a rostogolit de pe carosabil.

A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor pentru a aduce pacienta până în zona șoselei, acolo unde se afla autospeciala SMURD. "Victima este cu un traumatism de coloană, lucru care a impus manevre speciale de intervenţie. A necesitat foarte mult efort din partea tuturor forţelor care au participat, mai ales că aceasta s-a desfășurat la aproxiamtiv 200 de metri sub nivelul drumului. Am găsti victima în afara maşinii, cu starea de conştienţă alterată", a declarat șeful Salvamont Sibiu, Adrian David.

Cel mai probabil, șoferița nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta. Medicii SMURD au reușit să-i stabilizeze funcțiile vitale, iar tânăra și-a revenit din starea de inconștiență, însă este suspectată de fractură de coloană și traumatism cranio-cerebral sever.

Un elicopter SMURD a aterizat în zonă și a preluat pacienta, spre spitalul din Târgu-Mureș.

ACTUALIZARE 1: Polițiștii au ajuns la locul în care s-a produs accidentul din zona Vălar. Echipajele nu au mai găsit pe nimeni în mașină și se pare că șoferul, care este grav rănit, a apucat să sară din automobil.

Apelul la 112 a fost primit din partea pasagerilor altei mașini, care se afla în trafic în momentul accidentului.

Știrea inițială:

O mașină s-a rostogolit în afara părții carosabile, pe drumul spre Păltiniș, în zona Vălar. Autovehiculul a alunecat aproximativ 150 de metri în râpă, iar o persoană aflată în mașină este inconștientă.

Din primele cercetări, se pare că este vorba de un autoaccident, nemafiind nicio altă mașină implicată în eveniment. Cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului în una dintre curbele periculoase din zonă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști, dar și un echipaj SMURD.

(Foto: Arhivă)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 476

Comentarii

19 comentarii

das

Acum 10 ani

Bine ca s-a gandit cineva sa sune la 112 inainte de apese REC. Felicitari !
Raspunde

Super titlu

Acum 10 ani

\'masina care a cazut in rapa... era o femeie in varsta de 22 de ani\' articol scris pe WC?
Raspunde

Eugen Emerich

Acum 10 ani

Ce poti sa mai adaugi decat ... Femeia si volanul
Raspunde

cabuta

Acum 10 ani

Cine-o fi cascata.In loc sa stea la cratita umbla cu covrigul pe la Valari.
Raspunde

regiunea

Acum 10 ani

Unde au dus -o? La spital la Mures.
Raspunde

michael ptr das

Acum 10 ani

ai mare dreptate ! de obicei toti idiotii gasesc prima data butonul rec ... altceva ce se mai poate spune decat ca lipsa de experienta banuiesc a dus la accident ! oricum portiunea respectiva e destul de inselatoare si daca nu ma insel acum doi ani parca tot in acea zona o femeie cu doi copii in masina a avut un accident ! deci atentie...
Raspunde

io

Acum 10 ani

ce este atita secretomanie ? cine este pitipoanca ? ba- 10 , ba- 20 , ba -150 , ba -200 metri , sinteti babe chioare ? Ca era cu o colega , atita brambureala . La volan esti raspunzator personal . Poti sa fii si sulea numai dumnezeu , daca vrea te ajuta !
Raspunde

valentin

Acum 10 ani

eu cred ca a facut \"accidentul\" intentionat :) daca a sarit din masina .. a vrut s-o faca dauna totala
Raspunde

MB

Acum 10 ani

din pseudo-articolul asta nu rezulta deloc motivele accidentului, dar o gramada de specialisti isi dau cu parerea. Comentariile voastre arata ce caractere sunteti...
Raspunde

alunelu

Acum 10 ani

@michael: De fapt, chiar si poza e \"reciclata\" de la articolul de atunci (03.01.2012). Poze de la accidentul asta gasesti in Tribuna.
Raspunde

io

Acum 10 ani

dar centura nu purta , avea scutire de la medic ? sau o durea ugeru ?
Raspunde

gimi

Acum 10 ani

Unele dintre opiniile postate sunt ridicole si rautacioase.La volan( covrig pt. cabuta) puteau sa fie sora , mama sau sotia unuia dintre noi. Atunci am mai face aceleasi comentarii ? Ce spuneti cei de la pozitiile 3,4,7 si 8?
Raspunde

io

Acum 10 ani

daca avea centura pusa , nu sarea de la volan . pe mine daca ma prinde cu papuci ma amendeaza . Dar poate avea toc de 14 centimetri .
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Avea p ù L A lu barbatusu infipta in limba lu mata.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

joseph e ora la care injuri? uite aici: www.turnulsfatului.ro/20521/accident-intre-biciclisti-la-dumbraveni.html si aici: ***turnulsfatului.ro/20523/actualizare-biciclist-lovit-de-masina-in-strand-politia:-avea-prioritate-.html
Raspunde

@joseph14

Acum 10 ani

Te-ai umplut de mucegaiuri si gunoi joseph. Si nu mai esti 3d, chiar daca nu ai mers cu bicla, asa ca aici: turnulsfatului.ro/20482/egal-in-trafic.html
Raspunde

loc cu verdeata

Acum 10 ani

daca a vrut la iarba verde, iarba verde a primit
Raspunde

Ovidiu Calborean

Acum 10 ani

Cred ca sunteti foarte mandri da ***urile care le scoateti din voi, dar nu puneti problema si din alte unghiuri, poate este vorba de o defectiune tehnica s-au poate o problema medicala s-au.... Dar nu frate intai scoti toate gunoaiele din tine bazandute ca esti in spatele unui *** de monitor si ca nu ai ce sa patesti. Luati in calcul ca si voua vi se poate intampla odata, asa ca ia mai abtinetiva mai ales daca nu aveti habar de imprejurarile accidentului. Cat de cretin sa fi sa zici ca e un accident facut intentionat cand e vorba de un VW Polo care costa maxim 2000 eur???? (valentin) tu ai risca viata ta pentru 2000????? S-au tie ghemu ala de fier care se vede in prapastie (pe youtube) ti se pare ca e vreun Ferari????.... INSANATOSIRE GRABNICA SOFERITEI.
Raspunde

Magda-Sibiu- Schengen

Acum 10 ani

Ovidiu Calborean are dreptate ! Se poate intimpla fiecaruia, femeie sau barbat, mai bine sa fim cu totii mai atenti,iar viteza mai redusa, dupa conditiile strazii si experienta fiecaruia. Bine ar fi ca doamna in cauza sa nu ramina cu probleme grave de sanatate, masini se mai fac....!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus