Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Iacob Puscas despre plecarea sa din PPDD: Ne auzim luni!

Președintele PPDD Sibiu, deputatul Iacob Pușcaș a declarat pentru Turnul Sfatului că nu exclude posibilitatea de a pleca din partid, arătând că este foarte aproape de a lua această decizie. ”Probabil că s-a discutat și numele meu o dată cu plecarea celorlalți colegi care au părăsit PPDD, însă eu până în acest moment nu am plecat. În ultima perioadă au plecat din partid trei dintre cei mai buni parlamentari pe care îi avea PPDD, iar plecarea lor mi-a dat și mie de gândit. Chiar și dacă voi pleca, voi rămâne independent. Cei care au plecat, și mă refer aici la ultimii trei, au plecat pentru niște principii, iar cel mai important este acela de a face politică și nu altceva. Nu vor ajunge nici în PDL, nici în UNPR, așa cum s-a vehiculat în ultimul timp. Ovidiu Dumitru chiar a spus că își va da demisia din Cameră dacă nu va face politică”, a declarat Iacob Pușcaș pentru Turnul Sfatului.

Legat de plecarea sa din PPDD, Pușcaș a spus sec: ”Ne auzim luni”. 
Patru deputați PP-DD, repectiv,  Mihai Aurelian, Ion Şcheau, Viorel Blăjuţ şi Ovidiu Ioan Dumitru ș-au anunțat ieri plecarea  în plenul Camerei Deputaţilor. Totodată, aceştia au precizat că vor rămâne în tabăra independenţilor. 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Desigur

Acum 7 ani

in tine si ai tai ne -am atarnat ultima speranta! Senzational, altfel nici nu stim ce pierdem.Elodiu -Alzara.
Raspunde

puscas

Acum 7 ani

voi rămâne independent: nu vreau sa merg pe vre-o directie a unui partid, platesti si votez cum imi ceri
Raspunde

zzzzzzzzzzzzz

Acum 7 ani

este nemultumit, a plecat pentru ca DD le-a promis ca o gaseste pe elodia. nu s-a tinut de promisiune, asa ca gata. divortul este posibil.
Raspunde

Sfatul Batranului

Acum 7 ani

Un ignorant. ba nu! Si asta e un ignorant ca toti ceilalti! :) https://www.facebook.com/SfatulBatrunului
Raspunde

ISU

Acum 7 ani

d-le Puscas in PPDD nu se poate face cariera politica. Iti doresc sa ai curaj, o buna intuitie si inspiratie in demersul dvs. in plan politic. Succes in toate si SA AUZIM DE BINE!
Raspunde

ISU

Acum 7 ani

d-le Puscas in PPDD nu se poate face cariera politica. Va doresc sa aveti curaj, o buna intuitie si inspiratie in demersul dvs. in plan politic. Succes in toate si SA AUZIM DE BINE!
Raspunde

gica fara frica

Acum 7 ani

succes tovarase!
Raspunde

Vali

Acum 7 ani

Om cu personalitate si moralitate! Succes!
Raspunde

V.I.D.

Acum 7 ani

Domnule deputat,daca plecati ca independent eu stiu ca si de acolo puteti reprezenta adevaratele interese ale celor multi!
Raspunde

V.I.D.

Acum 7 ani

Va cunosc personal si va recomand sa iesiti mai des la tribuna parlamentului precum si in masmedia centrala.Nu va lasati amagit de sirenele de la USL ,poate ar fi bine sa va apropiati de MERITOCRATIA si oameni din apropierea lui LAURENTIU PRIMO !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus