Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

119 maidanezi, adoptati de la inceputul anului. Mai poftiti

Autoritățile locale îndeamnă în continuare sibienii să participe la campaniile de adopții a câinilor fără stăpân din Sibiu. În paralel continuă și activitatea de sterilizare a câinilor de pe străzi – 371 au fost sterilizați de la începutul anului.
Adopțiile sunt considerate cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. Anul acesta, din cei 119 câini adoptați, 40 au fost preluați de familii din Germania. Anul trecut, numărul total al câinilor care au avut o ”familie adoptivă” a fost de 326 (90 în Germania).
În ceea ce privește sterilizările, anul trecut au fost contabilizate 1.245 de astfel de operațiuni, dintre care 125 au fost realizate de Asociaţia Pferd und Hund.
 

  • Educaţia cu privire la animalele de companie – componentă importantă pentru eliminarea abandonului de câini şi încurajarea adopţiilor. Proiectul educaţional pe care municipalitatea l-a demarat împreună cu Asociaţia Animal Life va continua în şcoli şi pe parcursul acestui an, fiind un proiect care a fost bine primit în rândul elevilor. Grădiniţele, şcolile şi liceele din Sibiu interesate de acest proiect se pot înscrie contactând Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân pe adresa de e-mail cainifarastapan@sibiu.ro sau la numărul de telefon 0269.22.99.59”, comunicat Primăria municipiului Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

de pe net

Acum 7 ani

FOARTE PUTINI sunt maidanezii sterilizati sau adoptati tinand cont ca sunt MII DE MAIDANEZI in Sibiu (\"\"Sunt cu miile maidanezii din Sibiu şi aproape că nu este colţ de oraş unde să nu dai de ei ***www.tribuna.ro/stiri/eveniment/maidanezii-isi-trateaza-foamea-la-spital-84398.html)
Raspunde

potaia

Acum 7 ani

meniul zilei pt. potai: carne dezosata cu cianura
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus