Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Suditu a demisionat de la Aeroport

La cinci luni după numirea sa în Consiliul de administrație al Regiei Autonome Aeroportul Internațional Sibiu, directorul AJOFM, Gheorghe Sudit, și-a înaintat demisia. Suditu a devenit membru al CA al AIS în ianuarie 2013, în calitate de reprezentant al Ministerului Muncii. ”E vorba de motive personale. Nu am timp. Ca să fii membru al consiliului de administrație al Aeroportului trebuie să mergi la ședințe pregătit, nu treci numai să dai «bună ziua». Iar eu nu mai am timp”, a declarat Gheorghe Suditu pentru Turnul Sfatului.
În locul directorului Agenției județene pentru ocuparea forței de muncă Sibiu, Ministerul Muncii îl propune pe Dorel Aldea, cel care conduce în prezent Casa județeană de pensii Sibiu.
RA Aeroportul Internațional Sibiu este o societate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, instituție care este, deocamdată, unicul acționar. Din Consiliul de administrație mai fac parte reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, Finanțelor, Apărării Naționale, Consiliului Județean și Primăriei Sibiu.

Citește și Schimbare de șefi la Aeroport: Suditu devine membru CA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Mir

Acum 10 ani

Nu va mai satura Dumnezeu !
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

mereu aceeasi hrapareti care nu au nici o legatura cu...doar bani sa iasa in rest...
Raspunde

^_^

Acum 10 ani

Ca atare, se declara incompetent ?
Raspunde

bravo

Acum 10 ani

pala de vint de la timisoara a lovit la sibiu , stie el ceva !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus