Compania Transavia lansează campania “În căutarea rețetelor boierești, pe meleaguri românești”, un proiect care își propune să readucă în atenția publicului larg gastronomia vremurilor de altădată și obiceiurile unor familii nobiliare.
Proiectul se va desfășura în perioada 5-31 iunie, iar unii dintre cei mai cunoscuți bloggeri de cooking din România - Cristina Mazilu (chez.mazilique.com), Cristian Borod (bucatarmaniac.ro), Teodora Rogobete (Teoskitchen.ro) și Alice Ciobanu (alice-albinutza.blogspot.ro), vor porni în căutarea gusturilor și aromelor de odinioară, explorând tradiția și cultura gastronomică în cadrul unor locații de excepție precum Palatul Brukenthal din Avrig, Conacul Polizu din Iași, Castelul Haller din Ogra și Conacul lui Maldăr din Horezu.
“Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I și liderul pieței cărnii de pui din România, Transavia continuă să ofere consumatorilor alternative pentru o alimentație sănătoasă și produse premium de cea mai bună calitate, având la bază peste 20 de ani de experiență în domeniul avicol și recunoaștere națională și internațională. Istoria și tradiția reprezintă reperul nostru de identitate națională. Prin acest proiect ne dorim să încurajăm cunoasterea patrimoniului gastronomic românesc și să oferim consumatorilor opțiuni inedite de a consuma carnea de pui”, a declarat Teodora Fărcaș, reprezentanta companiei Transavia.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Alice Ciobanu , Casei Majestăţii Sale Regele M , Castelul Haller , Compania Transavia , Conacul Polizu , Palatul Brukenthal din Avrig , Cristian Borod , Cristina Mazilu , Teodora Fărcaș , Teodora Rogobete
Vizualizari: 395


Ultimele comentarii
Acum 7 ore
BOGDAN
Acum 7 ore
Unul
Acum 7 ore
Gen
Acum 7 ore
Emil
Acum 8 ore
Claus