Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Zdob si Zdub de la TIFF Sibiu 2013

La trei ani de la ultimul lor concert în Sibiu, Zdob și Zdub revin pe scena din Piața Mare în cadrul Festivalului de Film Transilvania. O seară de muzică și film, în 20 iunie, de la 19:30, în cea de-a doua zi de festival.

În deschiderea concertului Zdob și Zdub, cei trei sibieni de la Domino vor „încălzi” publicul, în acorduri de țambal. La finalul concertului, pe ecranul gigant care va fi amplasat în Piața Mare va fi difuzat în premieră cel mai nou film regizat de Horațiu Mălăele, „Funeralii fericite”. Regizorul şi actorul Horaţiu Mălăele, producătorul Adrian Lustig şi o parte dintre actorii filmului vor fi prezenţi la proiecţie şi vor veni la final în fața publicului, pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Biletele costă 25 lei şi se pot procura atât de la cele șapte puncte de vânzare deschise în Sibiu - Agenția teatrală (Bd. N. Bălcescu nr. 17), Librăria Humanitas, Casa Luxemburg, Piaţa Huet, Einstein Café, Kulturhaus Café şi Atrium Café – cât și online, de pe site-ul www.tiffsibiu.ro si www.biletmaster.ro Sistemul de ticketing online beneficiază de sistemul print at home.

Cumpăratorii primesc biletele în format PDF la adresa de e-mail indicată şi vin cu ele printate la spectacol.

Festivalul Internațional de Film Transilvania se va desfășura la Sibiu în perioada 19 – 23 iunie 2013, proiecțiile de filme urmând să aibă loc în Piața Mare, la Teatrul Gong, Centrul Cultural Habitus, Music Pub, Cetatea Cisnădioara și Muzeul în aer liber Astra din Dumbrava Sibiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus