Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu! O romanca va candida la titlul de Miss Diaspora Models International

Pentru prima dată în cei opt ani de existență, concursul Miss Diaspora Models International organizează marea finală anuală în România. După șapte ediții organizate în New York, în 2013 Sibiul va fi orașul care va găzdui concursul de frumusețe.

Pe 12 iulie, pe scena amplasată în Piața Mare, vor urca 20 de tinere aspirante la titlul de Miss Diaspora Models International.

“Concurentele locuiesc în Statele Unite ale Americii, dar s-au născut în țări de pe trei continente și au lucrat până în prezent ca modele, hostese și chiar actrițe în diverse producții TV. Aspirantele la marele titlu vor sosi în România cu o săptămână înaintea finalei și vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradițiile și valorile culturale ale țării noastre”, spun organizatorii.

Printre participante se află și o româncă. Mihaela Elena Williams are 21 de ani și este studentă la arte în cadrul Brooklyn College și își dorește ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociație care luptă pentru femeile abuzate și împotriva traficului de carne vie.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Fotografiile realizate în fața și în interiorul celor mai reprezentative locații cu potențial turistic din Sibiu și din împrejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicație care va fi promovată în țările de origine ale participantelor.

Miss Diaspora Models International reprezintă o rampă de lansare pentru tinere modele din întreaga lume ce vor avea șansa să colaboreze cu mari agenții de modelling de peste ocean.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Ma brasoveni vedeti ce evenimente importante se fac in sibiul nostru?!La voi nu se fac asemenea evenimente importante!Am cucerit Europa acum cucerim cu frumusetea orasului si SUA.Asa ca Sibiul va fi ales capitala regiunii!
Raspunde

f67ghIB6E

Acum 7 ani

There have to be an insurable curiosity for the insurance policy to be authorized. An insurable curiosity is mainly understood to be a contact with immediate economic reduction. Then, if Granddad Pete lets a flat, QuotesChimp can't sign up for insurance around the condominium complicated it self because he's got no private monetary interest to guard inside it. He are able to yet, guarantee the items of his flat through tenant's policy contract.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus