Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Liderul PC Sibiu: Si noi avem nemultumirile noastre fata de PNL

După ce președintele PC, Daniel Constantin, a anunțat că dorește anularea protocolului cu liberalii din cauza nemulțumirilor din teritoriu, liderul PC Sibiu, Viorel Ioniță, a declarat pentru Turnul Sfatului că și în Sibiu au existat nemulțumiri, însă au fost și lucruri pozitive pe care le-a adus alianța cu liberalii. "Este un regret al faptului că un proiect politic de dreapta nu funcționează așa cum ne-am dorit", a declarat Daniel Constantin despre relația tensionată cu PNL.
Viorel Ioniță a amintit de postul de vicepreședinte al Consiliului Județean, pierdut în favoarea liberalilor. ”Noi avem nemulțumirile noastre, le știți foarte bine, pe de altă parte, noi ne-am exprimat la Conferința lor speranțele unei bune colaborări. Din punctul nostru de vedere, sprijinul a fost unul deosebit și ei au încercat să se achite de sarcini. A fost doar acel diferend cu postul de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Viorel Ioniță. 
Liderul PC spune că nu au întââmpinat probleme la împărțirea funcțiilor din administrația locală, din simplul motiv că ei nu au făcut propuneri politice. ”Noi nu împărțim funcții, noi mergem pe competențe. Din punctul meu de vedere nu ar trebui să te lauzi cu așa ceva”, a mai spus Ioniță.
Președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a amintit în raportul său de activitate prezentat săptămâna trecută că liberalii au mai multe fotolii de directori. ”Avem subprefectul de Sibiu, directori la Transelectrica Sibiu, OCPI- Cadastru Sibiu, Direcția de tineret și sport, Direcția pentru Cultură, Autoritatea Rutieră Română, Direcția de statistică, Casa Județeană de Pensii, Sistemul de Gospodărire a apelor, APDRP Sibiu, APIA, Direcția Silvică, AJOFM, Directia Județeană de Statistică, Inspecția în construcții, ITM etc.”, a anunțat liderul PNL Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

aciduzzu

Acum 9 ani

PC = Partidul Cancerigen al varanului Felix Voiculescu. Un astfel de partid ca mai mult atacă decât să propună soluţii constructive nu estwe recomandabil pentru peisajul politic din România.
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

Viorele pacat de voi ca sunteti putini. Dar de calitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus