Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Turul Ciclist al Sibiului da sambata startul Cursei Sponsorilor

În aşteptarea cicliştilor profesionişti, prima tură de pedală în Turul Ciclist al Sibiului 2013 va fi dată sâmbătă 29 iunie de rutierii amatori sibieni, care se vor întrece într-o competiţie dedicată sponsorilor acestei a treia ediţii. Înscrierile din ultimele zile au ridicat numărul participanţilor la peste 180.

Întrecerea sponsorilor va avea loc între orele 9 – 12. Concurenţii se vor alinia pentru start la ora 9 pe Calea Poplăcii, în zona Unităţii de Jandarmi, având în faţa lor un traseu de 21 kilometri cu o diferenţă totală de nivel de 130 metri.

Cicliştii vor porni pe Calea Poplăcii urmând apoi drumul judeţean 106R, depăşind Uzina de Tratare a Apei şi Poligonul Militar, ajungând apoi în Poplaca, în centrul localităţii, unde vor vira stânga şi vor urma drumul judeţean 106D. După ieşirea din Poplaca, cicliştii vor începe urcarea pe dealurile unde se află Schitul Răşinari (586 m), escaladând o diferenţă de nivel de aproximativ 80 m. Caravana ciclistă va coborî apoi până în drumul de Răşinari, de unde va vira iarăşi la dreapta înspre Sibiu, pe DJ 106A.

Concurenţii vor trece pe lângă Sitex Dumbrava, Muzeul din Dumbravă, Grădina Zoologică de aici ieşind de pe drumurile publice şi urmând traseul pe pista de biciclişti.

Concurenţii vor continua pe lângă Stadionul de Rugby, vor trece pe sub Podul Argeşului şi prin Parcul Sub Arini până în dreptul Restaurantului Bolta Rece, unde vor vira stânga şi vor traversa podul de pe Aleea Pinilor continuând pe aleea exterioară paralelă cu Bulevardul Victoriei. Ultimul viraj la dreapta pe lângă terenurile de sport ale Universităţii îi va aduce pe concurenţi la finish în parcarea din faţa Stadionului Municipal, unde vor avea loc şi ceremoniile de premiere. Competiţia Cursa Sponsorilor acordă premii atât la echipe, cât şi la individual.

Publicul are posibilitatea să-şi încurajeze favoriţii în Parcul Sub Arini, pe parcursul ultimilor kilometri.

Harta detaliata a traseului se poate găsi la: http://www.bikemap.net/en/route/2201917-cursa-sponsorilor-2013/#/z13/45.73769,24.08134/terrain

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

ciclist

Acum 9 ani

o noua demonstratie a menegmentului performant si in materie de sport a ajuns turu ciclist a sibiului s-a eclipseze pe cel national ,aveti rabdare si o s-a va demonstreze JOHANNIS si in alte domeni sportive spre disperarea detractorilor si circotasilor aciuti in sibiu ,felicitari se naste un nou brend international pentru imaginea SIBIULUI
Raspunde

@1

Acum 9 ani

De acord cu cele spuse. Pai Johannis era acuzat ca nu sustine sportul pe cand refuza sa aloce mai multi bani echipei de fotbal, care va sa zica sport pentru multi inseamna sa stai la tribuna, sa spargi seminte si sa injuri echipa adversa, arbitrul si de ce nu, propria echipa. Va fi inca un tur si spectacol frumos. Cat pentru tura de sambata, hai Conti! :D
Raspunde

b

Acum 9 ani

Bravo Iohannis!
Raspunde

@ 3

Acum 9 ani

De ce bravo Iohannis, concureaza si el?
Raspunde

@1

Acum 9 ani

De acord cu tine , dar frate ... m-am chinuit sa descifrez gramatica ta ... nu e bine asa !
Raspunde

Misha

Acum 9 ani

Cine stie informatii despre premii?
Raspunde

stefan

Acum 9 ani

Ce treaba are Iohannis cu sponsorii??? Premii nu sunt pt participanti.Premiul e spomsorizarea Turului Sibiului un act caritabil fara nici un merit Iohannis!!!
Raspunde

Stefan

Acum 9 ani

Nici macar nu a fost prezent !!! Deci cautati merite la adevaratele firme care dau banii !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus