Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

VIDEO Rafael este noul solist al trupei Iris

Rafael este noul solist al Iris, înlocuindu-l pe Toni Şeicărescu, după ce acesta a ales să se despartă amiabil de formaţie, a declarat pentru MEDIAFAX agentul trupei, Dan Măciucă.

"A fost o despărţire amiabilă. Noi de la început am căzut de acord să încercăm să convieţuim şi să mergem mai departe. În momentul acesta, considerăm că e mai bine să ne oprim", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX impresarul trupei Iris, Dan Măciucă.

El a mai menţionat că Rafael - care a făcut parte din Flash Band - a fost ales în rolul de solist al trupei Iris deoarece are "o voce şi o prezenţă scenică mai potrivite".

De asemenea, acesta a declarat că Toni Şeicărescu va fi invitat în continuare să cânte alături de formaţie, la diferite concerte.

Prima apariţie a lui Rafael ca solist al trupei Iris va fi într-un concert care va avea loc pe 12 iulie, la Vama Veche.

Iris are în plan şi un turneu naţional, care va debuta pe 21 iulie şi va cuprinde zece oraşe.

Pe 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al formaţiei. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

old fan

Acum 9 ani

IRIS fara Minculescu nu exista.....dar nici Cristi fara IRIS
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus