Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

România Rocks aduce 100 de minute de muzică legendară în Piața Mare

România Rocks aduce 100 de minute de muzică legendară în Piața Mare

Patru generații de muzicieni se vor uni într-un program spectaculos cu muzică joi, 12 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Proiectul „100 pentru România” revine sub numele „România Rocks” cu artiști precum Adrian Despot, Cristi Minculescu sau Dan Bittman.

După ce în ultimele 12 luni a încântat sufletele a sute de mii de oameni în diferite orașe ale țării, proiectul ”100 pentru România” revine la Sibiu, orașul în care a început această poveste, sub o denumire diferită, ”România Rocks”, însă cu aceeași emoție.

Romania Rocks Sibiu 2019

Florin Grigoras, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Adrian Despot, Călin Goia, Dan Teodorescu și Flavius Buzila vor aduce, din nou, în fața publicului sibian cele mai cunoscute și îndrăgite melodii din istoria muzicii românești din trecut și până astăzi. Într-un tribut unic adus muzicii si culturii românești, pe scenă vor fi interpretate melodii care au avut impact asupra societății românești și asupra românilor de pretutindeni și au bucurat și inspirat generații întregi.

Romania Rocks Sibiu 2019

“După ce a trecut anul centenarului, ne-am dat seama că proiectul <<100 pentru România>> trebuie să continue deoarece nu avem nevoie de un prilej deosebit pentru a ne uni în <<cuget și simțiri>>, prin muzică. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun. Acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Români care contribuie, inspiră și dau mai departe. Astfel proiectul <<100 pentru România>> a primit o altă denumire - România Rocks – însă a păstrat același concept și aceeași emoție. Pentru că muzica deschide minți si atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare să dezbine, revenim la Sibiu, locul de unde a pornit acest proiect, exact în 12 septembrie, ziua în care Piața Mare din Sibiu, ne-a primit cu emoție și dragoste atunci când eram temători de succesul acestui proiect îndrăzneț ” – Flavius Buzila, managerul proiectului România Rocks.
Romania Rocks Sibiu 2019

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și organizat de către Asociația Culturală Hara.

Mai multe detalii legate de eveniment puteți găsi aici.

Romania Rocks Sibiu 2019

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Daca tot veni vorba de legende,v-a trecut prin cap sa-l intrebati pe Dan Andrei Aldea daca n-ar vrea sa vina?Ca sa-l chemi trebuie sa fi auzit de el.Daca erau Motu' sau Lenti organizatori cu siguranta-l invitau da' asa..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus