Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
-1°C

Brosuri cu informatii despre asigurari, distribuite in intersectiile din oras

Timp de trei luni, în principalele intersecții din Sibiu vor fi împărțite broșuri cu informații din domeniul asigurărilor auto, de locuinţe, de viaţă, de sănătate şi de călătorie.

Acțiunea face parte din cea de-a treia etapă a Campaniei Naționale “Asigură-te!”, iar broșurile sunt distribuite gratuite. În total, în cadrul campaniei care se desfășoară la nivel național vor fi împărțite 800.000 de astfel de materiale, publicate sub titlul “Ghidul Asiguratului”.
Organizatorii campaniei de informare – o serie de asociații din domeniu – susțin că atât la nivel local, cât și național există lacune în acest domeniu. "Ne exprimăm speranţa că cititorii broşurii aflate la baza acestei campanii vor găsi în cuprinsul lucrării informaţii utile şi necesare în demersul lor de familiarizare cu limbajul acestei industrii şi conceptele de asigurare", a declarat Remi Vrignaud, președinte UNSAR, într-un comunicat de presă, remis Turnul Sfatului.
Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe site-ul oficial www.asigura-te.org şi pe pagina de Facebook, www.facebook.com/Asigura-Te.

Campania de informare despre asigurările auto, de locuinţe, de viaţă, de sănătate şi de călătorie a debutat în 20 iunie și se va desfășura timp de trei luni în marile intersecții din București și din principalele 20 de orașe din țară. Catalogată drept cea mai amplă campanie de informare în asigurări din România, acțiunea aflată acum în derulare este organizată de APPA - Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor, UNSAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare, UNSICAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România, IGPR - Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră, ISUMB - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti şi ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

de Krisztina Gaal

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus