Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Un roman a castigat 730.000 de euro la loteria italiana

Un imigrant român se numără printre câştigătorii Marelui Premiu al Loteriei italiene, el primind aproximativ 730 000 de euro, relatează Corriere di Como.

Cincizeci şi şase de persoane au împărţit marele premiu al Loteriei italiene, în valoare de 40 de milioane de euro. Premiul a fost câştigat pe 29 iunie.

Printre câştigători se numără şi un muncitor în vârstă de 27 de ani, de origine română, stabilit de şapte ani în nordul Italiei, informează Corriere di Como.

Tânărul imigrant s-a prezentat marţi la unul dintre sediile Loteriei italiene pentru a-şi ridica premiul de 729.000 de euro.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Marelui Premiu

Vizualizari: 190

Comentarii

4 comentarii

karla

Acum 8 ani

cu siguranta un imputit de tigan manelist. irosim orzul pe gaste in loc sa irosim fucul si cuptoarele. Heil Merkel !
Raspunde

sasu

Acum 8 ani

un sfat pt karla .dute dreaku de ***ordinara de unde stii tu ***oooo ca acel castigator e tigan taci in mortii matii de rapandula dusa la produs in occident ai grija pe unde dai cu botu
Raspunde

gigi

Acum 8 ani

o loterie adevarata ,bilele se extrag manual ,nu ca in romania unde se dirizeaza din calculator degeaba sustine d-na minca
Raspunde

bravo

Acum 8 ani

beneficiul loteriei este de 10 mil. eu. In ungaria 460 mil. , greci lui tariceanu ia 85/100, afacere greceasca ,calculatorul face jongleria tot , prosti dau bani si toate partidele mulge .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus