Miercuri,
29.09.2021
Ploi Scurte
Acum
11°C

Audrey Bonecker, reprezentanta Frantei, a castigat titlul de Miss Models International | Galerie FOTO

Vineri seara, pe un podium de 80 de metri, amplasat în Piața Mare, 21 de fete s-au luptat pentru titlul de Miss Models Internaţional și un premiu în valoare de 5.000 de dolari.

Seara a început cu intrarea fetelor în scenă pe motociclete și cu o defilare în creații semnate de Olimpia Dobrotă, după care prezentatorii - Sorin Brotnei (Akcent) și Raluca Harhata, i-au invitat în scenă pe trei dansatori de la Casa de Cultură care au prezentat un număr de dans. Înainte de proba costumelor naționale, sibienii au asistat și la o demonstrație de îndemânare, prezentată de unul dintre barmanii clubului Liquid.

Fiecare concurentă a venit apoi în fața publicului îmbrăcată în costumul național specific țării pe care o reprezenta, iar următoarea probă, cea a costumelor de baie s-a dovedit a fi cea mai aplaudată.

La finalul probei, pe scenă a urcat Alex Velea care a făcut ca în Piața Mare să răsune “E marfă tare”, ”Minim doi” și ”Cai verzi pe pereți”.

Miss Models Internaţional a continuat cu ultima probă, în care fetele au defilat în rochii de seară, fiecare dintre ele încercând să convingă juriul că merită premiul cel mare.

După discuții întense „căci așa se întâmplă la astfel de concursuri, e greu să alegi o singură concurentă dintre atâtea fete frumoase”, după cum a spus chiar Gabriela Schiop, organizatoarea evenimentului, juriul format din Cătălin Botezatu, Carmen Negoiță, dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Călin Bucur și Delia Lungu au desemnat câștigătoarea.

Titlul de Miss Models Internaţional a fost acordat lui Audrey Bonecker din Franța, o concurentă care a fost Miss Bretagne și a câștigat premiul pentru eleganță la Miss Franța. Audrey Bonecker a fost model și hostess la Monte Carlo Grand Prix, Monaco Yacht Show și Le Bernardin Bew York, vorbește cinci limbi străine și spune că îi place să călătorească.

Pe locul doi s-a clasat Miss Serbia, iar pe locul trei Miss Republica Moldova.

Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Antonia.

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 8 ani

A fost o seara divina. Multumim Sibianca noastra draga Gabriela ca ne-ai facut o asemenea bucurie imensa. Multumim si Primariei Sibiu in frunte cu stimabilul KLAUS WERNER JOHANNIS!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus