Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

“Salajan Hustlers" si “Somes Champions" vin la Sibiu Street

“Sălăjan Hustlers”, câștigătoarea turneului Wizz Air Sport Arena Streetball, desfășurat la sfârșitul lunii iunie în capitală, cel mai mare turneu din țară, care a reunit în cele trei zile aproximativ 1.200 de jucători, va veni la Sibiu în acest week-end pentru a-și apăra titlul care le-a asigurat participarea la etapa din Ungaria a Campionatului European de Baschet 3 la 3. “Someș Champions”, echipa clasată pe locul doi în cadrul aceluiași turneu, va fi și ea prezentă la cea mai disputată ediție a turneului Sibiu Streetball, eveniment care va avea loc în Parcarea Teatrului, în perioada 19 – 21 iulie.

60 de echipe din Sibiu, Arad, Baia Mare, Constanța, București, Cluj, Timișoara, Brașov, Tg. Mureș, Oradea, Medias și Ploiești s-au înscris deja la turneu, la toate cele cinci categorii de vârstă: U10, U14, U18, OPEN, + 35. Înscrierile continuă până joi, 18 iulie 2013.

La clasa regină, categoria OPEN masculin, 20 de echipe vor lupta pentru marele premiu pus în joc la acest turneu, 1.500 EUR. A doua echipă clasată va primi 700 EUR și a treia 300 EUR. Și la categoria U18 vor fi acordate premii în bani: locul 1 primind aproximativ 250 EUR, locul 2, 100 EUR și locul 3, 50 EUR. Concursurile speciale de “aruncări de trei puncte” și slam-dunk” le vor asigura câștigătorilor 100 EUR respectiv 300 EUR. Restul categoriilor vor fi recompensate cu produse și echipamente sportive. Valoarea totală a premiilor puse în joc este de 5.000 EUR

Concerte și show

Cei mai buni dunkeri din România vin la Sibiu Streetball să facă spectacol. Oynur Musledin, "Turcul Zburator",Vlad Muscurel, Bențe “Superman” și vetranul Dan Rogojan sunt doar patru dintre specialiștii celui mai spectaculos procedeu din baschetul modern, slam dunk-ul, care vor face show la Sibiu. Finala concursului de slam dunk este programată duminică, 21 iulie, ora 19:00.

Trupa ROA (Rise of Artificial), una dintre cele mai apreciate trupe de electro ale momentului, concertează în Parcarea Teatrului, sâmbătă, 20 iulie, de la 21:30.  Este doar unul dintre concertele de care vor avea parte spectatorii de la Sibiu Streetball. raku va cânta în prima zi a turneului, vineri, 19 iulie, tot de la ora 21:30, deschizând astfel seria manifestărilor extra-sportive conturate în jurul evenimentului.

Programul complet al competiției poate fi accesat online pe site-ul www.eccosportteam.ro  sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuStreetball

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus