Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
10°C

S-au pus in vanzare biletele pentru Media Music Awards 2013

Biletele pentru Media Music Awards, cea mai mare gală de decernare a premiilor muzicale din România, s-au pus deja în vânzare. Cei care vor să participe la gala care se va desfășura în 19 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, pot să-şi achiziționeze biletele online sau din mai multe locații din țară.

Biletele au preţul promoţional de 20 de lei și pot fi procurate online din rețeaua Myticket.ro și Eventim.ro, precum și din magazinele Orange Shop, Domo și Germanos.

În Sibiu, ele vor fi vândute în 15 localuri și cafenele, semnalizate cu imaginea evenimentului, în Promenada Mall și în Galeriile Carrefour. Lista completă cu punctele de vânzare bilete poate fi vizualizată pe pagină de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/MediaMusicAwards și pe site-ul evenimentului: http://www.mediamusicawards.com/

În ziua evenimentului, prețul unui bilet va fi de 30 de lei.

“Ne dorim să evităm cozile la cele șapte case de bilete din Piața Mare în ziua evenimentului. Anul trecut cererea pe ultima sută de metri a fost foarte mare și două mii de persoane nu au mai putut intra la eveniment, casele de bilete închizându-se odată cu începerea show-ului”, a declarat Tibi Marian, project manager Media Music Awards.

Media Music Awards 2013 va avea loc pe 19 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, pe două scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatură sonoră, lumini și ecrane cu leduri de ultimă generație.

„Pentru prima dată, participanții vor cânta atât pentru spectatorii din Sibiu, cât și pentru telespectatorii din 15 țări, gala fiind transmisă peste hotare, asigurând astfel o expunere mediatică deosebită. Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din anul precedent, monitorizate de Media Forest, evenimentul reprezentând un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului”, mai spun organizatorii.

La ceremonie vor participa artiștii și trupele în vogă în acest an. Cu această ocazie, o mare parte dintre aceștia intenționează să lanseze noi piese.

Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurențiu Duță & Andreea Bănică, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra & What’s Up și Mandinga.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus