Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cehul Jan Kopecky a castigat Raliul Sibiului

Pilotul ceh de 31 de ani, Jan Kopecky, a câştigat sâmbătă Raliul Sibiului. Kopcky pilotează o Skoda Fabia și a învins în a 7-a manşă, din 12, a Campionatului european de raliuri (ERC), cu 3 minute avans faţă de francezul Francois Delcour (Peugeot 207), un automobilist în vârstă de 50 de ani, fost pilot de uzină în Campionatul mondial.
Aceasta a fost a 4-a victorie a lui Kopecky în actualul sezon de ERC, care a beneficiat, totuşi, şi de de abandonul lui Bryan Bouffier (Peugeot 207) în a patra probă specială, pilotul francez fiind victima unei probleme la suspensie, într-un moment în care conducea, informează Agerpres. Kopecky, favoritul cursei, de altfel, pentru mulţi specialişti, a terminat într-o manieră convingătoare, cu o victorie în super-specială. 
 
Iată podiumul final al Raliului Sibiului, după 4 probe speciale: 
 
1. Jan Kopecky-Pavel Dresler (Cehia/Skoda Fabia) 2 h 18:07.8 
2. François Delecour-Dominique Savignoni (Franţa/Peugeot 207) la  3:12.8 
3. Toshi Arai-Anthony McLoughlin (Japonia-Australia/Subaru Impreza) 6:03.6 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Marius Oltean

Acum 10 ani

As fi curios cati sibieni au participat la raliu si pe ce locuri s-au clasat. Stirea, asa cum ati dat-o putea sa apara si intr-un ziar de Calarasi. Avem stirile langa noi. Le folosim sau nu? Sau facem gazetarie ca ProTV cu MM? Facem gazetarie?
Raspunde

Marius Oltean

Acum 10 ani

Scuze. V-ati informat de la Agerpres. Puteati fi de fata. Nu era departe. Erati ocupati poate cu videoclip-ul lui Ponta.
Raspunde

noi

Acum 10 ani

gresesti, nu ne ocupam cu videoclipa lui pontea. faceam si noi o laba in grup si eram atenti sa nu sara stropii.
Raspunde

Marius Oltean

Acum 10 ani

"Noi" sunteti o gluma. Proasta.
Raspunde

RUSINE!

Acum 10 ani

Are dreptate Marius Oltean. Ati tratat acest eveniment ca si presa centrala. Adica cu nepasare totala. Comentatorul de la Eurosport a catalogat concursul ca fiind al doilea eveniment sportiv ca importanta din Romania dupa Finala Europa League de anul trecut. Voi nimic, nu tu trasee, nu tu clasamente provizorii, nu tu program complet al competitiei. Cam ca si la FITS... e bine ca ne apreciaza strainii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus